Přejít na obsah

Kodiaq a keyless


Peter B.

Doporučené příspěvky

Ahojte, 

 

Chcem sa vás opýtať, či ste sa niekto stretol s takým problém ze keyless otváranie dverí ma opozdenie cca 3 až 4 sekundy. Prídem k autu, chytím kľučku a hneď počujem ako sa mi otvorí nádrž ale dvere sa odistia az po 3 až 4 sekundy. 1x z 10 sa to podarí aj okamžite. Mal som predtým Octavku 3 a tam mi to fungovalo okamžite a bez poruchy. Nemám v okolí žiadneho kodiaqa aby som to porovnal. 

Poraďte prosím. 

 

Dík 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, zda to má souvislost či nikoliv, ale prověřil bych na jaké úrovni máš stav baterie. Jak jsem pročítal fórum, tak jsem narazil na témata ohledně SS, jak vybíjí resp.nedostatečně nabíjí baterii a s tím související nepředvídatelné chování elektroniky auta (různých systémů v autě). No u mně se to projevovalo tak, že jsem měl zpoždění při zamykání - bylo to takové necitlivé. V minulém týdnu jsem zkoušel měřit nabíjení a zjistil, že baterie je (ne)nabíjena 12.1V, když rekuperuji (nebo mám zaplý výhřev sedaček) tak na 14.7V. Tak jsem dal baterii na nabíječku. Co jsem si všiml tak mám od té doby o něco nižší spotřebu (divné, jezdím stejné trasy, stejným stylem), to chování při zamykání zmizelo a teď to inteligentní dobíjení je na 13.5V (rekuperace/nebo výhřev je 14.7V).
Jen pro doplnění. Je to Karoq 12/2018 - najeto 19k km.

Co tím chci říct. Zkus nabít baterii a zjistit, zda to nepomůže.

Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...