Přejít na obsah

Zvýšenie výkonu 1.9 SDI


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Možná záleží na kusu ale mám SDI, žádný chip ani nějaké super úpravy .. jel jsem s ní v jeseníkach potkal jsem fabku v kombiku v TDI ( nejspíš jednu z těch slabších ) on měl 14" já jsem měl 16" a ještě jsem byl naložený dvěma urostlýma chlapama .. na rovinkách 160, neuměl se mě zbavit, na odpich malinko lepší ale nic světového .. na konci jsem ho ještě ohulil .. takže mezi slabším TDI a SDI žádný velký rozdíl nehledej :-) leda že bys porovnaval RS TDI a SDI to pak ano .. a za tu spotřebu to stojí .. z Ostravy na Praděd a zpátky za 250 Kč :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

61 kW je nesmysl, na SDi nejde nic víc než přidat naftu. Trochu to pomůže, tak jestli už takhle nedýmí, tak udělat ve VAG motor->login->pak přizpůsobení kanál 1 a defaultní hodnotu 32768 trochu zvýšit (ale o moc to nejde, možná tak na 32780), anebo fyzicky poklepat hlavu čerpadla. Tím se zvýší volnoběžná dávka = čerpadlo dává víc nafty. Ještě tak pomůže odpojit hadičku EGR, popř. vyřadit klapku vzduchu, aby zůstala furt otevřená. Jede pak po těch úpravách maličko líp, možná těch 50-55 kW bude, ale 61 určitě ne. To co popisuju je operace na 2 minuty, a je hloupost platit někomu za chip, mám 2 SDička q víc to prostě nedá, není vzduch. Zdravím ;) 

Editováno: , autor: Honza K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.profi-chiptuning.cz/osobni-automobily/skoda/fabia/1738-fabia-i-2001-2007-1-9-sdi-47-kw 

Tady je když tak odkaz na tu maximální úpravu. Nevím no, takže jen můžou někoho takhle nalákat a vytáhnout z lidí peníze? Jako je pravda, že jsem to viděla jen na této stránce no, nevím, moc se v tom nevyznám. :D 

Aha jo tak. A neublíží tyto úpravy tomu motoru? Jakoby nebyl by třeba ten chip bezpečnější a zdravější pro to auto? 

A když se tedy takhle upraví, tahá pak i do větších kopců? Je to jedna z věcí, která mě malinko mrzí, že ta síla do větších kopců odchází. 

Děkuji moc za odpovědi :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...