Přejít na obsah

Seřízení předních dveří


Fosgen

Doporučené příspěvky

Díval jsem se do dílenské příručky jak se dají seřídit přední dveře, ale je to tam nějak divně popsané. Nemá někdo zkušenost jak na to? Podle témat teče mi do auta, jsem vyměnil spodní těsnění a zkontroloval odtokové kanálky, ale nepomohlo mi to a občas mi voda nateče do auta. Záleží jak auto stojí. Jak je nakloněné. Voda je v tom těsnění v karoserii a pak přeteče přes okraj až do auta na gumový koberec. Už nevím co s tím, tak snad jen trošku poštelovat dveře. Štelovat to přes zámek to moc nepomůže, tak asi jedině zkusit panty. 

IMG_0086.JPEG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem se díval na očesané dveře, tak by tam problém s přetěsňováním neměl být. Co jsem viděl, tak je to komplet výlisek a není tam klasická stahovačka jak na Fabce, nebo igelit na starších Oktávkách. Plech pod tapcem je mokrý a ten by nejspíš neměl být. Voda by měla vytéct těma otvorama ve dveřích dole a těsnění dole by to nemělo pustit až na tu gumu na prahu. Až bude teplo, tak zkusím ještě zhodit tapec a podívat se pod něho. Když auto stojí nakloněné na pravý bok, tak tam neteče. Asi to stíká po pravé straně dveří a tam žádné díry nejsou, tak nejspíš teče někde přes montážní otvor, nebo kolem repráku jak píše ZWAN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsem to včera snad vyřešil. Teklo tam kolem repráku. Byly tam plastové příchytky a mechové těsnění, kolem kterého to teklo. Příchytky jsem vyhodil, dal nýtovací matice, vše kolem přetěsnil silikonem a utáhnul šroubky. Něco jako ve dveřích na Fabce. Doufám, že už bude v autě sucho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...