Přejít na obsah

Letní pneu


martkawa

Doporučené příspěvky

On 1/31/2024 at 6:11 PM, Pavliczeck said:

Ty testy jsou spíše o brzdícím účinku a hluku. Opotřebení nikde není, což chápu, proto člověk musí jít za "lidmi" a jejich zkušenostmi. Podle toho, co jsem si přečetl Continental PC7 lépe drží na silnici, respektive lepí, ale lidi si stěžují, že mizí vzorek před očima. A to je to, co úplně nechci. Nejezdím brzda plyn, do zatáček nelítám, proto s ohledem na svou jízdu dám přednost výdrži před "lepením". Takže jsem gumy objednal a uvidím sám, jaký nájezd s pneu dám.

Porovnávať opotrebenie je veľmi ťažké, lebo niektoré pneumatiky majú hlbší dezén, niektoré menej, niekto mení pri 1,6 mm, niekto už pri 4 mm, niekto jazdí viac na hrane (napr. tie CPC k tomu asi človeka tak nepriamo aj nabádajú), niekto zase vozí deti, tehotnú manželku a svokru a keď je bočné preťaženie viac ako 0,1 G, tak už je zle. Resp. menej športovo ladená guma asi aj nabáda na kľudnejšiu jazdu, lebo kto by chcel v každej trochu rýchlejšej zákrute počúvať pískanie gúm, že? Aspoň ja mám takú skúsenosť s Bridgestone Turanza T005.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Kedže sa blíži obdobie prezúvania, taktiež rozmýšlam nad novými gumami, mal som jednu sezónu obuté PC6. Boli v pohode, ale som taký jazdec, že niekedy mi ujde noha na plyne a chcem sa aj zabaviť, no zároveň chcem mať aj pohodlie(dobrá stopa, žiaden nadbytočný hluk). Akou cestou mi odporučíte íst ? SC7, PS5 XL pri r19 a DCC, ktoré a prečo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...