Přejít na obsah

Škoda Enyaq


Jan R.

Doporučené příspěvky

V 22. 11. 2021 na 16:47, PSE napsal:

Ano, vypadá to, že přestože že je dnes v autě elektroniky (a touchů) celý pytel, tak na to ŠKODA nemá dost zdrojů na testování a v podpoře.

Co mě na tom rozčiluje nejvíc je to, že to vypadá že ten UX prostě někdo nakreslil na PC a nikdy s tím nejel. Na co mi kruci je informace že se mi nenabíjí bezdrátově telefon s OK tlačítkem? To mám jako pohnout s telefonem a ještě to potvrdit tlačítkem když řídím? Proč to proboha neukáže šedivý symbol QI (ten jim celý nějak zmizel). Takových nesmyslů jsou tam spousty a  jen to rozčiluje.

Asi jim taky písnu na infoline@skoda-auto.cz, nicméně minule (2018) to neskončilo s nějakým výsledkem, tak si naděje nedělám.

Nevím jaká je nyní aktualní situace...  zde je odkaz na email s výzvou UX týmu v č.11/21 Škoda Mobilu....( https://www.skodamobil.cz/cz/11-2021-mobil/svet-skoda-auto )

Editováno: , autor: Přemysl11
překlep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 12. 2021 na 20:57, Přemysl11 napsal:

Nevím jaká je nyní aktualní situace...  zde je odkaz na email s výzvou UX týmu v č.11/21 Škoda Mobilu....( https://www.skodamobil.cz/cz/11-2021-mobil/svet-skoda-auto )

No tohle ale měli dělat tak před 10ti lety :-). To co dnes používáme musí být tak 4 roky staré, než se to vyvine a prokloktá až do auta tak to halt trvá.

Každopádně mi tam zaujalo to testování v autech (aplikace/web pokud rozčiluje tak to nepoužívám) v autě s tím ale nic neudělám. A testovat UX do auta na obrazovce PC je IMO nesmysl (pokud nejde o nějaký první návrh). 

Zajímalo by mě jestli taky za provozu měří kdo kam na displeje za jízdy kouká a jak po tom šmátrá, protože pokud ano, tak jim z toho muselo vyjít jak je to nebezpečné oproti dřívějšímu ovládání. A pak se divím že to někdo pustí ven. U VW mit o připadá být snad ještě horší.

Enyaqa jsem měl půjčeného na víkend, takže to nebyl čas pořádně zažít, ale už jen to, že jsem nemusel vypínat startstop byla osvěžující změna. Nechtěl jsem to nastavovat, takže nevím jestli si to pamatuje nastavení podle klíče.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mě zase přijde klasický moc nesouměrný ... a tahle zelená mamba, to je jak můj zelený sršeň citigo, to bych mohl. Jen nevím, jestli bych v dané cenové relaci chtěl embéčko, resp. elektroembéčko ... od té doby co dělám embasofirmě testovacího jezdce se svým Karoqem a věčně řeším nějaké neodchytané ptákoviny ala věčně nefukční connect, hopsing atp., mám od embasofirmy důvěru tak maximálně ve Fábii ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...