Přejít na obsah

Personalizácia


maros1147

Doporučené příspěvky

Ahojte, prave som sa stal majitelom Superb 2017 combi 2.0 TDi 140kW. A hned mam jeden problem?. Zrusil som si v personalizacii uzivatela ktory bol nastaveny a teraz si noveho akosi neviem nastavit. Neviete kde by som nasiel nejaky navod alebo postup ako sa to robi? 
Diki vopred

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím, asi řeším podobný problém. Prolouskal jsem návod ale tam to není psané.

 

U mé starší OIII FL kde jsem měl personalizaci, tak jsem si vytvořil uživatele a napároval ji na klíček (chtělo to po mě kliknout na klíček ať se uloží k účtu). Ale u SIII MY 2021 jsem při aktivaci auta měl mít všechny klíče u sebe ve voze a teďkom mám v autě 2 profily a ať auto odemknu jakýmkoliv klíčem, tak vždy se načte poslední načtený profil a pokud ho ručně nezměním, tak se to do něj prihlásí.

 

To už nejde tak, že podle klíče se přednastaví, který profil se má načíst? Jestli ne, tak je ta personalizace úúplně k ničemu, protože manželce je jedno na který prodil jezdí a vždy rozhrabe můj :-D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me to funguje na klice. Mam SIII MY 2020 MIB3. Pri zadavani profilu jsem vzdy pouzil prvni klic k danemu profilu a ten profil se priradil k tomu klici. Takze otevru auto ja a priradi se mi muj profil a otevre ho pritelkyne a priradi se jeji.

Jen me docela nekdy stve, hlavne v desti, jakou to ma prodlevu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

@arpi11 ano já mam 2021 a právě při aktivaci auta to chtělo mějte všechny klíče u sebe a od té doby prostě všechny klíče jedou na jeden profil a nevím jak to odparovat. Nikde v menu není jak to napárovat a nebo odparovat. Jenom si u profilu můžeš říct párovat klíček automaticky, ale i tak mě to pořád přihlašuje jenom můj hlavní profil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weithfisto ted jsem to resil, protoze se mi nezobrazoval (nenastavoval) jeden profil. Tak jsem normalne smazal toho uzivatele z auta, ale nesmazal jsem cely profil na skoda serverech, jen v aute. Pak jsem vse znova zadal a opet to funguje, jak jsem to popisoval vyse. Davej si bacha, jakym klicem oteviras auto, kdyz provadis parovani. Vzdy to bere jen ten prvni klic, kterym otevres auto. Abych to objasnil. Jak zadas profil a sparujes ho s klicem, tak zamkni auto. Pak pouzij druhy klic pro otevreni a pak tam zadej druhy profil. Pak by to melo fungovat, aspon myslim. Doufam, ze se ti to podari dat doporadku, aby to fungovalo, jak ma.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...