Přejít na obsah

Polodot


Dessouse

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mam yetiho 2L 81kW 11/2010.

auto je naprostý základ a mam mezi budiky cerny displej ktery ukazuje jen uprostred venkovni teplotu km a hodiny. Chtel bych videt veci jako spotreba atd atd. Bude stacit kdyz koupim jen packu s tlacitky pod volant a nakoduje se to ? Rekne mi nekdo postup ? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj, akorát jsem to dodělával, chce to rozebrat a kouknout na páčky jestli máš samostatný a nebo celý soupáčí dohromady. Já nejdřív koupil soupáčí s pal. PC, rozebral, zjistil, že mám páčky samostatně a tak jsem objednal samostatnou páčku a po namontování zjistil, že moje podvolantovka nepodporuje ani PC, takže nová podvolantovka a když už jsem ji objednával, rovnou jsem vzal páčku na tempomat a nechal si udělat kabel do ŘJ, dneska jsem to všechno zapojil, nakódoval a PC funguje, ještě musím dotáhnout ten kabel k motoru a do ŘJ, pak snad půjde i tempomat. 

Takže pokud máš kabel a VCDS nejdřív zjisti číslo tvojí podvolantový jednotky, kanál 16, jestli umí PC, popřípadě tempomat a pak zjisti jaký tam máš páčky, jestli samostatně a nebo soupáčí, kdyžtak jedno soupáčí s PC bez tempomatu mám volný s nakódováním poradím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...