Přejít na obsah

Nesvítí osvětlení kufru, maxidot nesignalizuje otevření 5 deří (Roomster 2014)


Martin114

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

prosím o radu, zda se někdo nesetkal s touto závadou - nesvítí osvětlení kufru, maxidot nesignalizuje otevření 5 dveří. Auto prostě nepozná, že jsou otevřené 5 dveře, tudíž když odemknu centrálem, otevřu pouze kufr, po chvíli se auto opět zamkne. Vše ostatní funguje - centrál zamykání, odemknutí, odemknutí 5 dveří klíčem. Jelikož sem problémy se zámky a jejich mikrospínači řešil u octávek, golfů, passatů apod. dříve, vsadil jsem na špatný zámek, který jsem objednal a vyměnil, ale bohužel se to chová stále úplně stejně... Koukal jsem na pojistky a dle schéma je společná pojistka na osvětlení interiéru, ta je v pořádku, žárovka je také v pořádku. 

 

Roomster je jeden z posledních rv 2014, najeto 40tis km, vše originál, máme ho téměř od novoty, kabeláž a štekry jsou všechny jako nové. 

 

Neměl by někdo s něčím takovým zkušenost? Po čem jít? 

 

Moc díky za každou radu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já  to  mám  taky  ,  odemknu  dálkovým  pozor  celý  auto    ne jen  kufr   , ale vlezu  jen  do  kufru   nejdříve    a  po 3min   zabouchnu 5 dveře  a chci jít  do  auta a už  je   auto  zamčený   . To  dělá  hned nový  . roomster 2007 . nebot  systém  pozná  že jsem  neotevřel  dveře , na kufr to  nefunguje    a zase se  zamkne auto  , jak  zabouchnu dveře  pátý   hned jsou  zamčený   . To  bys musel otevřít  dveře a hned  zavřít a pak jít do kufru , prý je to  kvůli  zlodějům ,když něco děláš v kufru nevíš kdo ti  vleze do  auta.   

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Čau lidi, nevím jak a jestli jste to vyřešili. Teď jsem měl stejný problém na otcovo Roomsteru, zjistilo se že to byl kabel ve svazku od jednotky BCM co jde podél levého prahu ke svorkovnici do pětek. Někde na trase byl přerušený, provedl se baypas a vše zas svítí a signalizuje

 

nevím který z kabelů to byl, postuju co se zjistilo v servisu. Hodně zdaru

Editováno: , autor: Michal Hladiš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...