Přejít na obsah

silentbloky reakcnej vzpery


jakub_z_bb

Doporučené příspěvky

Tak sa objavila ďalšia vec, ktorá potrebuje výmenu na mojej kráske. Mal som podozrenie, ktoré mi servisák potvrdil a to je poškodený silenblok reakčnej vzpery (tuším, že tak sa to volá, tá od prevodovky na nápravnicu). Najjednoduchšie je, samozrejme, nechať to urobiť odborníka, ale aj tak sa pohrávam s myšlienkou, že by som to vymenil ja. Niekde som čítal, že to chlapík dokáže urobiť aj bez demontáže nápravnice. Ten spodný by tak určite išiel, ale dá sa prelisovať aj ten vrchný silenblok priamo na aute? Je možné ho vtlačiť odspodu, alebo je tam nejaký doraz, ktorý to nepustí?

Viete mi odporučiť konkrétnu značku? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Menil jsem si to doma presne jak rikas, tedy bez sundani napravnice. Stare jsem jeste v napravnici rozrezal a nasledne lehce vyndal. Zadna zarazka tam neni, takze vrchni jsem tam vtlacil zespodu. Jediny problem je, ze silentbloky maji zkosene hrany (aby tam sly natlacit) jen z vnitrni strany, u horniho jsem tedy musel zkosit i vnejsi (horni) hranu. Pouzil jsem silentbloky od Lesjöfors.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal si k tomu aj nejaký prípravok na zalisovanie? Na pár videách som videl, že sa tá časť, kde je vybratie na "kosť" ku prevodovke celkom rada vypučí a potom je problém to dostať dnu. Tohto sa bojím, že by sa mohlo stať práve v tom okienku nápravnice.

So silenblokmi si spokojný? nie sú príliš tuhé alebo naopak málo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...