Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Na novém infotainmentu jsem nikde nenašel možnost příjmu dopravních informací pomocí RDS-TMC. Ani v návodu nikde nic. Podobně volba dynamické navigace není kde zapnout nebo vypnout. Dovede vůbec nová Octavia přijímat dopravní informace RDS-TMC z rádia? 

 

PS: A slot na SD kartu je taky pryč :(

Editováno: , autor: Emil-Z
Doplňení
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Bouchy: V předchozím modelu to právě fungovalo i bez on-line služeb. V aktuálním (O4) to vypadá, že bez on-line služeb už to nepojede, bojím se, že RDS-TMC nová Octavia nepodporuje... (takže když nepojede on-line, nebude jim zas fungovat server a že by to nebylo poprvé, jsme úplně bez dopravních informací). Přitom to zase nefungovalo tak špatně, speciálně v Německu a Rakousku to bylo super, dokonce jednou ve Vídni (bez on-line služeb, jen pomocí TMC) přišlo upozornění na vozidlo v protisměru, které se za zvukového upozornění dokonce zobrazilo I na Maxidotu! (Ale i v Čechách to bylo celkem použitelné...). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 11 měsíců později...

chvála bohu a tak trochu i programátorům tohoto povedeného kousku

 

V Nemecku, Rakúsku a na Slovensku TMC funguje OK. V ČR je TMC odvtedy čo zaviedli jednotné centrum dopravy v Ostrave mrtvé.

Vo väčšine ostatných EU krajín je ale TMC spoplatnené - neviem či sa to dá v Škodovke doplatiť pri ceste na dovolenku trebárs do Francúzska. Napríklad Garmin má celú EU doživotne v cene navigácie a na Slovensku si financuje vlastnú službu - v navigácii za 150 EUR. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...