serb Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 caute, mam s3 2015 a neda sa mi vypnut zadne interierove stropne svetlo. stale svieti... vedeli by ste mi prosim poradit nejaku fintu ako ho vypnut? :D (pre vtipalkov - vypinace na strope som skusal) dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čečulák Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Melo by se po urcitem case uspat samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwan Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Čistě teoreticky nebyli tam puvodne klasické žárovky a ne led? Kdyby byl problém s dveřním spínačem předpokládám že by jsi viděl otevřené dveře na maxidotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaroslav75 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 (edited) nemáš náhodou zapnutý vypínač na stropním panelu u předního osvětlení? Edited March 2, 2020 by jaroslav75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serb Posted March 2, 2020 Author Share Posted March 2, 2020 @zwan - nie, ziarovky som nemenil @jaroslav75-noo,skontrolujem to veru.. to ma nenapadlo ? ?♂️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubo_G Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Zdravim @serb , ako to nakoniec dopadlo? ,mam aktualne podobny problem s mojim Superbom 3 - 2020. Dakujem. Lubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Viděl bych to na rozsvícení zadního vnitřního osvětlení tlačítkem vpředu (rear), viz návod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emblacker Posted March 27 Share Posted March 27 Čau,ahoj.Řeším poměrně otravný problém a to,že se nevypíná zadní interiérové osvětlení u spolujezdců.Světýlka se zapnou po odemknutí auta a zhasnou zase až po zamknutí.Ať u světýlek mačkám tlačítko zapnutí/vypnutí tak svítí stále.Je to poměrně otravné hlavně v noci.Zkrátka uplně nechápu,že ani po stisknutí tlačítka vypnutí,světýlka stále svítí.Neřešil někdo podobný problém?Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endy666 Posted March 27 Share Posted March 27 Neni nahodnou zaple tlacitko, ktere je mezi ridicem a spolejezdcem nahore? To umi rozsvitit obe zadni svetylka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeteranChild Posted March 27 Share Posted March 27 @Emblacker Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu o tomto problému. Viděl bych to taky na aktivaci pomocí tlačítka na předním stropním panelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommve Posted March 27 Share Posted March 27 Řeším stejný problém u kodiaqa, tlačítka jsem zkoušel asi třikrát různě promačkat, ale zadní osvětlení nereaguje a do vypnutí motoru stále svítí...myslíte, že by to uznali v bazaru, kde jsem to koupil, jako skrytou závadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts