Laznickj Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Ahojte jsem tady nový. Mám problém s centrálem u zadních dveří. Celé auto se zamče jen levé zadní dveře jsou otevřené. Když je otevřu a pomůžu centrálu ručně tak se to rozjede, ale jak zavřu dveře tak to nejde. Myslím si proto, že by to stačilo jen promazat. Jenomže nevím jak se dostat k mechanismu? Poradíte prosím jak sundat čalounění? Už jsem se o to pokoušel, ale drží mi to někde uprostřed jak je madlo dveří. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Nazdar, no jasně drží Ti to šrouby co jsou pod madlem!! No rozpul Madlo, jde to lépe dloubnou pod něj zespod od tkaniny a pomalu odtlačovat až vyskočí ze západek! Jsou tam hluboko zapuštěné křížové šrouby! No a pak už jen odhákneš lanko od kliky, a máš napůl vyhráno! Pak sundat krycí igelit! A můžeš prohlížet střeva dveří!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laznickj Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 Tak "opraveno". Nakonec to nebylo namazáním, ale asi nějým šotkem v elektrice. Jak jsem to rozdělal tak jsem zahejbal s káblama a očistil kontakty a už to jde. Jen jsem zvědavej na jak dlouho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts