Přejít na obsah

Scala - Bolero - Wireless CarPlay


Doporučené příspěvky

Ahojte, v pondělí jsem dostal služební Scalu s Bolero infotainmentem. Rád bych využil potenciál bezdrátové nabíječky, která je již v autě a bezdrátového CarPlay. Bohužel se mi telefon stále nedaří připojit bezdrátově, pouze přes USB-C. Verzi systému posílám ve fotce, telefon iPhone 8 - iOS 13.3.1.

 

Platí pro wireless nějaký fígl nebo to prostě není podporováno? Zkoušel jsem všemožné fígly (Bluetooth/hotspot/mazání spárovaných zařízení/vytvořit carplay spojení znovu/...)

 

IMG-2448.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice mám Swing, ale připojení bude stejný. Poprvé jsem připojil iphone (mám trvale zaplé BT i WiFi) kabelem a na displeji telefonu naskočila hláška, že jestli se budu chtít připojovat i bezdrátově,  že to zařízení umožňuje, dal jsem ano a na displeji auta naskočilo jestli chci zapnout WLAN, takže ano a odpojil jsem kabel. Od té doby se automaticky připojuje bezdrátově. Chyba je podle mě předem spárovat mobil přes BT nebo ho připojovat na hotspot auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

A musím říct že teď konečně je to ten komfort co jsem od toho čekal od začátku. Ve spojení s bezdrát nabíjením je to bomba. Pořídil jsem bezdrátový nabíjecí adaptér pro můj iphone SE a stačí teď telefon položit do boxu v autě když jedu dal nebo ho prostě nechat v kapse protože tolik to nežere. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Mav07 napsal:

Ahoj, bezdrátový carplay konečně  funguje. V servisu nahráli verzi 0464. Měl jsem 463 a mohl jsem dělat všechno, ale ne a ne zprovoznit ten bezdrát. Nyní konečně funkční k mé spokojenosti.

 

Tie verzie 463/464 sú verzie čoho? A ako zistím, akú mám verziu? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

smartlink+ Scala nemá, jen smartlink nebo smartlink wireless. mám smartlink wireless a Apple CarPlay i Android Auto fungují bezdrátově bezvadně. Při zprovozňování CarPlay byl potřeba prvně tuším kabel, následně již vždy bez, u androidu bez kabelu hned při prvním připojení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stalcis tlacidlo menu a drzis cca 3-4s. objavi sa ti skryte menu, kde je vidiet nainstalovane kody funkcii a kody, ktore nainstalovane nie su, ale podporuje vozidlo. Ja mam tieto a potom zo 20 kodov, co nie su nainstalovane.

20210926_195618.jpg

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...