Přejít na obsah

Podložky pod kola


honza-marek

Doporučené příspěvky

S 20mm zadek neleze ale víc bych tam už nedával a předek leze minimálně viz foto. Pocitově auto lépe drží a ztuhnul volant. Jak jsem už psal, chtěl jsem hlavně zachovat origo délku šroubů kol. Co se týká škrtání tak normálně jezdím max. ve dvou lidech takže nemám co řešit. Ale po nasazení podložek jsem už vezl v kufru 6ks 75L pytlů hlíny a zadek seděl dost a ani při houpavé jízdě na režim comfort žádné škrtnutí neproběhlo. Kola mám origo Sirius R19 ET44 a pneu 235/40. Jo a GEO jsem taky zatím nedělal.  

E406763C-CD7B-4D16-89BB-7C048C40554B.jpeg

98B9FF92-8214-4952-BDBC-9DA7177F1471.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Vcera som bol v autorizaku a opytal som sa co oni a podlozky a zaruka. Odpoved ma prekvapila. Aj oni davaju na funglace (asi aby to lepsie vyzeralo) podlozky pod kola v ramci akoze "fabrickeho tuningu". Servisak potvrdil ze podvozopk moze byt trochu tvrdsi a moze skor odist lozisko a myslim tycka stabilizatora alebo nieco podobne... Takze 15mm pojdu asi na auto, ved dat dole ich m,ozem hociekdy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oooo dio....Patrik1971 citaj co pisem...ked pisem ze mi to sam servisak povedal tak ty mi na to napises ze som to niekde cital...no...ok teda tak cital... Apropo ty vies a poznas kazdy servis a dealera? Ti vravim ze mi povedal ze to odporuca co sa tyka jazdnych vlastnosti a vzhladu (a vtedy mi spomenul ze to davaju na niektore ich vozidla) ale mozu skor odist niektore casti ako som pisal..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Homologovany myslim dela eibach a HR. Dej to normapne do vyhledavace a neco to vyplivne. Ale pocitej ze tenhle typ podlozek je celkem drahej. Pocitej tak kolem 6000,- za ty 4 podlzky. Jinak ty u kterych jdou pouzit puvodnisrouby se snad vyrabej az od tloustky 20mm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravim borci.

Rad by som sa opytal o radu. Chcem kupit rozsirovacie podlozky na svoj sportline S3 combi 4x4, r.v. 11/2018, MR 2019.

Co som vycital tak asi Patrikovych 1,5 cm by stacilo aby v prip. totalneho nalozenia vzadu nic neskrtalo.

Ktore z tychto by ste vybrali? Prip. je to jedno (obe hlinik)? Treba merat tie rozmery A/B v pripade SCC? Disky origo Vega 19/18 (leto/zima).

Prip. ine postrehy naco si dat bacha? Myslim ze sroby budu treba dlhsie napr... Zapisovat sa na SK udajne neda tak to neriesim.

Jazdne vlastnosti a eventuelne problemy s geo, zjazdenim pneu, prip. opotrebenim ulozenia naprav som cital. To je taky vecny boj ci nieco viac trpi, alebo nie, tazko sa do dokazuje asi...

Vdaka pekne.

 

https://www.alutechnik.cz/rozsirovaci-podlozky-15mm-5-100-5-112-57-1-scc-12119w-cerne-elox-a-16mm-b-3mm-2ks-p19523/#gallery

https://www.eibach24.sk/Eibach-Pro-spacer-silver-distancne-podlozky-Skoda-Superb-S90-2-15-013-d9489.htm?tab=download

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 1. 2021 na 15:54, Cabovaveronika napsal:

Máte někdo zkušenosti kde koupit podložky? Chci na superba předek 15 a zadek 20mm, pokud možno bez použití delších šroubů. Kola 19" Trinyty. Musím je pak nechat zapsat do TP nebo to na technický nebo v případě kolize neřeší? Díky. Tomáš

 

Preco povodne sroby? Resp. tym padom dve sady srobov nie? Jedny podlozka-naboj a druhe podlozka-disk. Mna aut. servis pred tym varoval ze radsej dlhsie sroby..

Dik,.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...