Přejít na obsah

Elektrické sklápění zrcátek - dodělání


Hanyscze

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

 

chtěl bych vás poprosit o radu. Dodělával jsem na svém autě (MR2016) elektricky sklápěná zrcátka, což obnášelo, výměnu zrcátek, dveřních jednotek (5Q4959593E + 5Q4959592E) + ovladače na zrcátka. A objevili se mi dva problémy:

 

1. Po dokódovaní automatického sklápění zrcátek se zrcátka sklápí sekaně (viz video), odklopení funguje normálně...zvláštní je, že pokud zrcátka sklopím pomocí ovladače, tak se sklápí normálně. Setkal se někdo s tímto problémem? 

 

2. Po výměně dveřních jednotek v předních dveří mám problém se stahováním oken. Po zamknutí auta (během jízdy nebo na parkovišti) nelze přední okna ovládat, pokud auto odemknu, okna ovládat jdou. Opět bych prosil o radu popřípadě někoho, kdo by my s tím v rámci Moravskoslezského kraje dokázal pomoci.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zdravím. Potřeboval bych doinstalovat elektrické sklápění zrcátek, Škoda Octavia Scout 5E. Sám se do toho určitě pouštět nechci a tak se chci zeptat, jestli mi někdo neporadí nějakou firmu v Brně, která by to zvládla. Kvůli úzkému vjezdu do garáže to potřebuji udělat na tlačítko, automatické sklápění při zamknutí auta mi bohužel nestačí. Předem díky za rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Elektrické sklápění zrcátek - dodělání

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...