Přejít na obsah

Problém s chladícím systémem


dave.k96

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,
už z toho začínám být vážně zoufalý řeším to tři dny a  navštívil jsem čtyři servisy včetně jednoho autorizovaného, a ve všech jsme se nakonec vlastně dopracoval ke stejné odpovědi: "těsnění pod hlavou to nejspíše nebude ale kde je chyba to nevíme, proto by jsme začali postupnou výměnou dílů" -_-. 
A teď k závadě, stalo se mi to že jsem přijel domů a z pod palubky slyším divné zvuky, jako kdyby někde tekla voda, otevřel jsem kapotu a hladina v nádobce byla až u víčka, podotýkám že motor se nevařil. Zkontroloval jsem víčko oleje a to je bez šlemu, a voda je také čistá, po otevření víčka když je nastartovaný motor nejdou z kapaliny žádné bublinky a na plyny je taky čistá. Ovšem z výměníku na topení jdou opravdu zajímavé zvuky, jako kdybych tam měl akvárko ? viz. video.  Tyto zvuky jdou slyšet jak při nastartované motoru tak i chvilky po zhasnutí motoru. V podstatě je to jako kdyby v průtoku chladičem bránil vzduch, který se ovšem neodvzdusni a zůstává někde. Auto jede normálně, startuje normálně a z výfuku kouř nejde. Na diagnostice žádné chyby nejsou. 

Jedná se o motor 1.6TDI, CLHA, s najezdem 165tis.km. Rozvody a vodní pumpa měněna před 15tis.km.

Prosím tedy všechny koho by něco napadlo ať to napíšu do komentářů, děkuji všem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...