Přejít na obsah

Škoda Connect


Doporučené příspěvky

Chlape... drž se postupu co vidíš na tabletu v autě... a Ano oba kliče musíš stisknout, aby je to zaregistrovalo...

Mě bohužel to nefunguje a byl jsem s autem v servisu (dle rad na tabletu) a ani oni nejsou schopni mě nastavit jako hlavního uživatele... prý napíšou do AŠ a až jim odepíšou co mají dělat tak teprve pak mi zavolají abych se dostavil... no trašná prča... kór teď když všude řádí ten koronavirus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ktoré tlačítko na kľúči je treba zatlačiť sú tam 3 a akým postupom či každé zvlášť alebo oba spolu a ďalej či má byť auto pripojené na internet wifi alebo nie ako to je vlastne ,v návode nič sa užívateľ nedočíta. Aj tak keď som čítal niektoré príspevky tu na na fóre tak každý má s Connect problém a nerieši sa to ako zo strany Škoda , ale  je to každému jedno veď  to má ako službu a nie len na parádu nech to aj funguje .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlacitko je jedno které a hlavně musíš stihnout stisknout obě do 6sek. Na wifi dle mě být nemusí melo by to mit svojí e-simku (teda ten muj ji má) ale není problém sdílet data na mobilu... Nevím proč jsou stím takové problémy... mám za to že problémy jsou hlavně až když se přihlašuje podruhé hlavní uživatel (např. jako u mě - předváděcí vůz)... Zkus a uvidíš co to udělá...

Ano právě že je to placená služba tak by se o to měli postarat aby fungovala...

Editováno: , autor: dalik73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dojem že je jedno které tlačítko na klíči zmáčkneš určtiě každé zvlášť ono ti to píše na obrazovce co máš zrovna udělat, taky jsme to dělal podle obrazovky ale můžu ti říct že se mi to na poprvé nepřihlásilo až snad na pátý pokus a to jsem dělal  vše stejně takže to nemají dobře vychytané ( Na víc když jsem zkoušel bezdrátový smartlink tak se mi nějak odpojil škoda connect a zase jsem byl bez hlavního uživatele. Trvalo to asi týden až po týdnu se mi nějakým záhadným způsobem podařilo zase zaregistrovat. Všim jsem si že pocelou tuto dobu byla ikona globusu na hoře místo bílá  byla šedá a když byla šedá tak škoda connect nefungoval .Takže pokud jí máš šedou  tak to nepůjde .Tod má zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Vám ďakujem za vaše poznatky s Connect Škoda , skúsim to podľa vášho popisu postupu ale asi dopadnem tak ako stále OFF Aktivácia asi ma neminie návšteva servisu ale to im nenechám len tak .Škoda že sa nevieme viacerý spojiť a Reklamovať služby ktoré sú od nás zaplatené v cene auta , je to ako zavádzanie zákazníka pri kúpe a lehota 1 rok  od kúpi auta beží ....... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám Kamiqa jako jedno z prvních, co začaly sjíždět z pásu, takže je to už více jak půl roku, či-li i už si to tak úplně přesně nepamatuji... Ale vím, že s tím spárováním žádný problém nebyl... Bylo to okamžitě. Akorát to občas blbne, že se tam neobjeví ty ikony, ale dříve to dělalo častěji. Teď, poslední dobou to nabíhá poměrně spolehlivě.. Ale vím, že jsem to kdysi řešil na infolince ŠA a tam mně radili resetovat infotaiment, stejně i když blbla wi-fi u bezdrátového Smartlinku... A pokud to zrovna nebyl jejich problém, tak to vždy pak naběhlo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem znovu pároval a bez problemu - připojoval jsem mobil od ženy a postup byl:

1. registrace noveho Skoda ID na webu

2. stazeni app skoda connect do mobilu (Android)

3. spusteni Skoda Connect v mobilu, prihlaseni s novym Skoda ID a tocici se kolecko a nic se nedelo, nefungovalo

4. V aute, vytvoreni noveho hlavniho uzivatele, to na ktere je nove Skoda ID, chtelo to email, heslo a pote oba klice v aute, ke konci vytvoreni uzivatele to chtelo zmacknout oba klice (tlacitko na odemykani na kazdem), na obrazovce v aute to psalo podrobne co chce

5. Znovu spusteni aplikace Skoda Connect v mobilu, prihlaseni, ted to nove chtelo doplnit udaje, ktere na webu pred tim nepozadovali (jako osloveni, republika a mozna jeste neco). Pote to chtelo zadat VIN auta, muselo se vytukat rucne (poprve kdy jsme to delal na svem mobilu drive, tak na iphone to slo vyfotit a on si to sam prevedl z fotky).

a behem chvile se nacetly informace z auta

 

Jeste na co zena, netechnicky talent, narazila, tak po opetvonem prihlaseni do aplikace na mobilu se musi vybrat auto v "garazi". Nic se ji do te doby neukazovalo a byla z toho prekvapena, az po kliknuti na "sparovane" auto v garazi. 

 

No na co jsem neprisel ja, je jak pridal "spoluuživatele".  Všude to píšou ze muze byt hlavni uzivatel a k nemu spoluuzivatel, coz jsem prave chte udelat (v napovědě v autě, v manuálu) Ale nikde jsem nepřišel jak to lze udělat.

 

Upřímně, IT se živím 20 let, ale tak zprasený systém, co vyvinuli to jsem dlouho nevidel. Vypada to na prvni pohled pekne cool a frikulinsky, ale na druhy pohled a pro realne pouzivni -- pomale, neintuitivni, silene dotykove, plne chyb a nedodelku, grrr...

Meli by se stydet co to vubec dali na trh. 

A budiz to varovanim pro nove kupce -- vyzkousejte si opravdu s tim infotainemntem chvili fungovat nez si auto koupite.

mno nic, ulevil jsem si a alespon ze auto dobre jezdi ;)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Prozradím ti tajemství já řeším connect už od 7.2.2020 a ani v servisu si s tím neví rady a to prý konzultují s ŠA a zítra tam jedu už po 3. Tak snad na potřetí to už dají dohromady a zprovozní to.? Bohužel jsem v jejich případě velký pesimista...? Dle mého jde servisu jen o ? od ŠA. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marku nemám pro Tebe a ani pro mě dobrou zprávu volali ze servisu ať se stavím pro auto, že dnes už s tim nic nenadělají a že pokračování někdy příští týden... Ukazoval mi několik A4 papíru co si píšou se ŠA. Dle mě stejně dojde na to že tu jednotku vymění celou, protože už do ní nahráli new soft, resetovali nejdříve jen softwarově a pak i tím že ji celou demontovali a vyndali z ní záložní baterii a stále nic. Nechápu proč to neudělají hned, kde udělali soudruzi chybu... 

Editováno: , autor: dalik73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevím, mě nahrávali new soft kvůli svolávací akci tj. že měl chybu v tlačítku S. O. S. pak teprve řešili car connect resp. hlavního uživatele - u mě totiž nejde nastavit a už se a s tím se. ou třetí resp. již čtvrtou návštěvu servisu (ta bude následovat příští týden)... A stále nic?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...