Přejít na obsah

Hluk v aute


MarekRMK

Doporučené příspěvky

Zdravím ,

 

Mám O3 combi 1.6 TDI 81kw Greenline r.v. 2014 a strašne všetko počuť z vonku do auta a aj naopak , tesnenie na dverách vyzerá byť ok ,dvere lícujú s karosériou  a neviem kde by mohol byť problém. Aj na diaľnici pri 130 km/h počuť do kabiny dosť silno aerodynamický hluk. Môže to byť tým že je to výbava Ambition? že je slabšie odhlučnené ? lebo známi ma takú istú O3 aj výbava ta istá ale je to Elegance a uňho to tak nepočuť.

 

Za všetky rady vopred ďakujem .  Nenašiel som tu podobný problém tak som založil novú tému .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za rady ešte sa pozriem lepšie na to tesnenie . Stiahol som si aplikáciu na meranie hluku a dnes som to vyskúšal na diaľnici pri 130 km/h aplikácia ukazovala 83-87db vietor veľmi nefúkal neviete mi niekto s podobným autom napísať koľko db mate pri takej rýchlosti vy? Momentálne to nemám s kým porovnať .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Drobný zlepšovák- všiml jsem si,že mezi chromovou lištou oken a B a C sloupkem s tím nešťastným klavírním lakem jsou mezery.Podíval jsem se treba na Golf 7 a tam to perfektně těsní.Vzal jsem tedy černý venkovní silikon a opatrně ty mezery vyplnil.Musím tady říct,že jsem okamžtě poznal rozdíl a svištění větru výrazně ustoupilo a ozve se později.Kdyz se to udělá dobře tak není šance poznat,že to tam nemá být.Nebo jinak,mělo by to tak byt už z výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...