Přejít na obsah

Vstup vzduchu při zapnuté cirkulaci


martineQ

Doporučené příspěvky

Taky bych řekl, nemůžu ovšem ani vyloučit, že mi nefunguje nějaká klapka. U ostatních aut je to sání vzduchu z interiéru při cirkulaci hodně znát. U Yeťáku ho nemůžu najít...Chci udělat očistu klimatizace pomocí ozónu, u ostatních aut mi perfektně funguje. Jen u Y je po pár týdnech vždycky znovu klima trošku cítit. Hledal jsem důvod a nejpravděpobnější je, že buď nesměřuje O3 správným směrem, nebo že mi něco nefunguje...

Editováno: , autor: martineQ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Číslo pět je nasávání čerstvého vzduchu z exteriéru (je schovaný pod plastovým krytem a mřížkou venku vpravo mezi čelním oknem a kapotou) , je tam i klapka co se při cirkulaci zavře. Klapku jsem kontroloval a funguje. Dílenskou příručku jsem prošel a na nic jsem nenarazil. U Fabie i Rapida je tah vzduchu nasávaného z interiéru při zapnuté cirkulaci tak intenzivní ( při maximální rychlosti ventilátoru), že je možné např. papírovým kapesníčkem zjistit směr prodění. U Yeťáka mi to profukuje jen mezi těsněním kabinového filtru (na obrázku pozice 9) a jeho krytem (na obrázku pozice 10) protože nedokonale těsní. Každopádně díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...