Přejít na obsah

Displej a Infotainment


Doporučené příspěvky

Jsem s Kamiqem spokojen. Mám jen pár otázek ohledně infotainmentu, kdy po nastartování a naběhnutí obrazovky se mi zobrazí uvítání jménem, ale pak musím odmáčknout OK, aby se zobrazila předvolená obrazovka. Když to neodmáčknu, tak stále jen uvítání. Prodejce neví co s tím. Je to u všech vašich Kamiqů? A ještě dotaz na displej vozu, tedy virtual kokpit kde mohu nastavit doplňkové informace. Při nastavení "spotřeba" se zobrazuje spotřeba od startu vozidla, ale uvítal bych možnost nastavení průměrné spotřeby od natankování, nebo celkovou spotřebu dlouhodobě. Zjistil někdo, kde se to dá nastavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím hlášením je to u mne to samé.. A ještě mne to opruzuje i hláškou, že Wi-Fi připojení je nestabilní a mám zvolit připojení přes USB. (Mám paket bezdrátový Smart Link) A nejde se toho též zbavit.... Ty informace o spotřebě tam jsou všechny, co píšeš. Přepíná se to zatlačením O.K. rolleru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ještě jsem to zkoušel nastavit, ale nejde mi to. Posílám foto displeje. Uprostřed je momentální spotřeba a v levém kruhovém displeji je ta spotřeba od startu, kterou bych chtěl nastavit na dlouhodobou spotřebu. Můžeš mi n apsat postup, jak toho dosáhnout? 

Displej Kamiq.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak tohle mi nedělá, je to otázka na servis. Vadí mi to, že musím po nastartování odkepnout OK, tedy jestli jsem to opravdu já. Podle mého prodejce se s tím nedá nic dělat. Předpokládám, že ten program pořád dolaďují a musí se počkat na jejich aktualizace. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz:   Ahoj,chtěl jsem se zeptat na Smartlink,v Kamiqu mám inf. Bolero a mobil Xiaomi Redmi note 8 PRO (android 10),když to kabelem spojím a navolím na display Android auto,tak mi to hlásí na mobilu-chyba komunikace 16. Víte co znamená ta hláška,co mám udělat,abych to spároval. Díky za rady

Editováno: , autor: Mirall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Vzhledem k tomu, že ho nenalezneš tady: Seznam podporovaných telefonů pro MirrorLink tak se obávám, že ta možnost neexistuje. Ale z vlastní zkušenosti ti mohu říct, že vlastně není o co stát. K plné spokojenosti používám AndroidAuto, přestože teda poslední verze začala číst zprávy hotentotštinou.. :) Mobil mám v držáku od Broditu hned vedle rádia a přijde mně to lepší kombinace než všechno přes MirrorLink.  Displej mobilu je vlastně skoro stejně velký, takže jsem měl pocit, že nic moc navíc nezískám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 6. 2020 na 13:39, orinoko.marian napsal:

Da se nejak zprovoznit MirrorLink na Huawei P30?

Já jsem s to s P20 (což asi nebude moc velký rozdíl od P30) nerozběhl také. Pořídil jsem si Galaxy S10e a bez problémů se připojuji. Ale jak píše@Karel Bůna, nijak to nemá smysl. AA mám připojený přes WiFi Smartlink a mobil prakticky vůbec nevytáhnu z kapsy. Jediné, co bylo zajímavé, tak tam šla navigace Sygic, ale jestli to ještě platí, nevím. Dlouho už jsem přes MirrorLink připojený nebyl. Jo a ještě, ten předchozí Huawei se nebyl schopen připojit k infotaimentu ani přes tu WiFi, jen kabelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když připojím AA přes wifi, tak mi infotainment každou chvíli začne hlásit, že je to nespolehlivé a ať použiju kabel. Vypnout se to nedá, zmizí to asi až po 3. potvrzení, že je to ok.

Dělám něco špatně?

 

Při poslední delší jízde se mi AA odpojovalo i při připojení kabelem, prostě to padlo a muselo se znova spojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pouzivam jen pripojeni po kabelu,to bezdratove jsem nechtel. Ke to sice trochu zastarale ale bezproblemove. Chtel bych se ale zeptat na ten Skoda Connect. Mam ten zakladni balicek, to je jen servis a info o aute. Chtel bych ten rozsireny balicek s kontrolou uzamceni atd. Pri koupe vozu žádná moznost výběru nebyla a ted nevi

m zda je mozne si to zakoupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...