Přejít na obsah

RJ parkovacieho systemu + senzory


OnlyJAy

Doporučené příspěvky

Zdar borci. Idem si po radu. Po vymene riadiacej jednotky cuvacich senzorov, je potrebne urobit zakladne nastavenia tej jednotky ? A dalsia otazka je, ze predne senzory ked napojim do zadnej strany, moze to ovplivnit funkcnost ? resp. Koncove pismena indexu su A alebo B ... je v tom nejkay rozdiel ako to pouzit ? som z toho celkom mimo . Vdaka 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie obe otazky boli polozene hned nazaciatku. A teda . : Treba robit zakladne nastavenie Riadiacej jednotky PDC po vymene za inu ? a druha ze ci predne senzory budu fungovat aj po zapojeni do zadu alebo tam je nejaky rozdiel v tej koncovke indexu  ... (3U0 919 275 A, 3U0 919 275 B ) to su senzory na S1 ...  A posledna doplnujuca nemaju byt aj v nejakom poradi ?? neviem akom mozno ak tak A B A B alebo A B B A .. netusim naozaj nezabite ma, radsej sa opytam a budem sprosty chvilku :D 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v nejakem poradi maji byt urcite. Podle schematu ma kazdy urcen svou pozici ale bohužel nemam schema na predni parkovaky jen na zadni.

 

O zakladnim nastaveni nevim ze by se muselo delat proste to ma hned jed podle me.

 

Ty senzory jsou podle me stejne predek zadek ale na predek je pouzijes jen v krajich na prostredkoch jsou podle me jine senzory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...