Přejít na obsah

Písek za okenní lištou po pískování kódů Cebia


BoBo88

Doporučené příspěvky

Ahoj, po pískování kódů Cebia na okna jsem zjistil, že velké množství písku je za venkovní okenní lištou (takovou tou mechovou - opravdu hrozný vynález) a nevím zda existuje nějaké chytré řešení jak ho dostat ven. Pokusit se to vysát? Vapka pomohla jen od písku na povrchu. Bojím se, že dojde k poškrábání skla, nechápu proč tyto prostory před pískováním nezadělali aspoň lepící páskou. Nedá se ta lišta i s chromovou venkovní úpravou nějak lehce demontovat? Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží na množství a jak je to hluboko. Prvně bych to nechal pořádně vyschnout, ta "mechovka" dokáže být docela dlouho vlhká. Pak to zkusit vyfouknout stlačeným vzduchem a pomoct tomu nějakým štětcem. Asi to dělali nějací amatéří, když si to nepohlídali. Nebo jim to reklamuj, ať to odstraní.

A nebo zkusit navlhčit okno nějakou mýdlovou vodou, aby to klouzalo a zajet oknem až dolů a pak teprve vyčistit. Když to sklo bude "klouzat" tak by se nemělo poškrábat.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je toho stále dost pod tou "mechovou" částí, je to vidět zevnitř auta za sklem. Dělali to v autorizovaném Cebia servisu, který je v rámci autorizovaného dealera Škoda. Zrovna takovou maličkost jako zalepit tento prostor páskou, aby to tam nepadalo jsem očekával jako samozřejmost i proto, jelikož jsem na to označení skel, které má být na počkání čekal 2h. Toto jen potvrzuje, co si člověk neudělá sám tak nemá. Zkusím to nějak vysát, lehce se to dá od skla oddálit. Pokud by se ta lišta dala sundat, šlo by to asi dobře vysát, případně vyfoukat pryč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...