Přejít na obsah

Napínací kladka s tlumičem vibrací 1.9 TDI PD


Doporučené příspěvky

Ahoj pánové,

tento měsíc se mi poštěstilo měnit nějaké věci na fábině a potřebuju měnit napínací kladku alternátoru. Jedná se o 1.9 TDi. Pří výměně altíku jsme si všimnli, že už je celá vyčochtaná, tak to pro sichr chci vyměnit taky, myslím, že po 200tis. km má na to nárok:)

Zvládnu to skoro jakoby amatér sám? Nikdy jsem se u altíku nemotal, tak nevím, jak je to s napnutím řemenu atd. Zkrátka chci ušetřit na práci, kladku jsem sehnal novou za 766 Kč origo. Tak bych potřeboval případně poradit co a jak. Moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zdravim Chlapy potřebuju poradit při dopínání rozvodového  řemene mi mi vypadla ta zajištovací packa s toho hydronapínáku a ted mi nejde zmačknout nejde mi nastavit ta mezera tech 4 mm tou kladkou s tím nejde hnout ani přes imbus všechno je nový tak nevim jestli sem s tim neco neproved a čím ten napínak zmačknout Fabia 1,9 tdi 74 kw ATD starší provedení rozvodu předem děkuji za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...