Přejít na obsah

Přerušovaný signál rádia při jízdě


Doporučené příspěvky

Čau lidí, potřebuji poradit. Jsem v koncích... už nevím jak dál!! Když auto stojí na místě rádio hraje perfektně a naladím spoustu stanic. ALE jak se rozjedu radio ztrácí signál a přerušovaně šumý.
Dělalo mi to u originál SYMPHONY rádia s originální anténou. Koupil jsem neoriginalní rádio a tam mi to dělalo taky. Koupil jsem nový konec antény s prutem a taky. Koupil jsem obyčejné předzesilovače a taky. Tak jsem koupil úplně novou anténu se zesilovačem a celým vedením až k rádiu a taky!! Šumí to i na SYMPHONY rádiu. Prosím poraďte! Ještě mám v plánu koupit předzesilovač 

https://www.ahifi.cz/antenni-zesilovac-correct-1-2-18.html

ale potřebuji zjistit jestli to má cenu. Přece jenom je to skoro litr. Díky za všechny nápady

20200324_115753.jpg

20200401_143713.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Odpojit anténu a změřit, jestli při zapnutém rádiu je na anténním konektoru rádia napětí 12V pro zesilovač originální antény. Pokud není, je rádio špatně nakódováno.

2. Do anténního konektoru místo antény vsunout odizolovaný konec delšího izolovaného vodiče a ten zavěsit třeba na zpětné zrcátko a vyzkoušet, jak rádio bude hrát na místě i za pohybu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Čau cklapy mám problém koupil sem rádio 2dinko po zapojení pohoda otočím klíčkem hraje dobře všechno bez problému, ale když nastartuju a jedu tak se občas vypne obrazovka přestane hrát pak hned naskočí ale když stojím dlouho na červený tak napíše no signál a nehraje nic ani přes ani rádio ani aux nic, nevíte když tak co jak prohodit ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...