Přejít na obsah

Monte Carlo Body Kit


jeli13

Doporučené příspěvky

Zdravím,

má někdo z moudřejších zkušenosti s přidáním exteriérových lišt z verze Monte Carlo na Style? Konkrétně jde o přední dolní lip, lesklou dolní část zadního nárazníku a boční prahové lišty. Rám mřížky chladiče jsem našel na netu a i ve Škodovce není problém objednat, zbytek je velká neznámá, včetně 18" kol Vega (Monte Carlo design - černý lesk).

 

Díky za rady a porady.

Editováno: , autor: jeli13
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejnou zkušenost, prý se mi ještě poptají. Nicméně zatím hledali pouze podle mého VINka a nic. Vůbec mě nenapadlo, že ty díly nebudou pod Stylem, ale pod MC. Zkusím se na to hledání v rámci MC ještě optat, pán byl docela ochotný, tak uvidím. Našel jsem ještě neoriginální body kit na http://www.superskoda.com/Skoda/SCALA/Bodykit/, ale není to ono a k autu mi to nějak nesedí... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jeli13 Najdi si na ŠkodPlus nějakou Scalu MC a vem si z ní VINko, podle něj by ti měli být schopni dohledat ty exteriérové prvky.

Namátkou: https://www.skodaplus.cz/Car/1579085/skoda-scala-1-5-tsi-85-kw-monte-carlo?userControllForm=true&make=brand_32&model=model_101070&carsOrderBy=FIRST_REGISTRATION_DESC

Vpravo od ceny je po rozklinutí VIN

obrazek.thumb.png.11bdae1e6dfe254c1605753d27802ed4.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak trik s VINkem od @Martab vyšel (díky), díly se nakonec našly, jenom se prý aktuálně nedají objednat a tudíž na ně není cena. Přední spoiler se skládá ze dvou části, prahové lišty jsou také uvedeny samostatně. Co se týče zadní lakované části nárazníku, tak ta se dá objednat pouze jako nelakovaná, takže jedině nalakovat stávající. Orientační cena lakování by měla být 3000,- Kč. Určitě napíšu ceny a čísla dílů, jestli se to podaří sehnat. Kola jsem zatím neřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Mám taky červenou ve stylu ve sport výbavě. Už se mi nechtělo čekat půl roku na Monte Carlo, tak jsem to konfiguroval podobně. Jak se to pohlo po roce s těma MC doplňkama? je to už k dostání? Mám v plánu mřížku chladiče, přední lipy, boční prahy a zadní difuzor v piano black + černé lišty okolo oken. 

Editováno: , autor: Nez
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem se před několika měsíci o ty doplňky MC zajímal. Cvičně jsem si nechal zjistit cenu bočních lišt prahu a... lidová cena za jednu lištu - cca 4000.- plus speciální lepidlo. No, nekup to !!!

Vyřešil jsem to černou folií masky a lišt okolo oken.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zrovna řeším to samé díly mam koupené čísla dílu atd. můžu dodat každopádně dodělat to není problém a kola se dat koupit jako ND ve škodovce.. a cenovka v origo servisu je docela rána.. maska se dá koupit cca za půlku na obautodily.cz a zbytek sehnat buď na letu a nebo v servisu 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...