Přejít na obsah

Těsnění předního světlometu octavia 2 facelift


lukkkas123

Doporučené příspěvky

Ahoj všem. Potřeboval bych poradit. Mám na předním světlometu ( halogen ) vytahané to těsnění co je mezi rámem a vypadává už ven před světlo . Dá se to někde samotně koupit ? Nebo je na to nějaké jiné řešení ? Předpokládám, že nejsem sám kdo toto již řešil. Ta guma prostě časem vodou a slunkem steří..

Díky za radu 

Lukáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám stejný problém. Před rokem mi začala těsnící guma vyčuhovat ven a při jízdě klepala o kapotu, což vydávalo dost nepříjemný zvuk. Jedná se prakticky o velký o-kroužek. Zastrčil jsem jej nazpátek, ale za chvíli si klepal vesele o kapotu dál. Při roční prohlídce ve značkovém servisu jsem na to upozornil a požádal o vyřešení problému. Vyřešili to bohužel zcela stejně jako já-zastrčili jej nazpátek a po kilometru jízdy bylo vše při starém. Přichytil jsem jej silikonovým tmelem, abych měl klid, ale o jeho funkčnosti ohledně těsnění jsem nebyl zrovna moc přesvědčen. Včera jsem byl po roce znovu  servisu a požádal důrazně o odbornou opravu, resp. výměnu. Bylo mi sděleno, že tento kroužek je součástí kompletního světlometu a zvlášť se nikde neprodává.

Pokud bych na svém požadavku o opravu dál trval, musel bych si koupit kompletní světlomet za cca 7,5 tisíc korun! Takže se asi vrátím k silikonovému tmelu a objedu to celé. Jen nevím, jestli pak bude fungovat naklápění světlometů. V tomto směru bude zjednání nápravy opravdu dosti problematické. Možná se tu najde někdo, kdo tento problém zdárně a hlavně funkčně vyřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...