Přejít na obsah

Přetlak vzduchu v interiéru


VojtaCZ

Doporučené příspěvky

Mám auto 4.měsíce a objevil se první problém. Když mám zavřená okna a ventilátor vhání do auta vzduch tak je slyšet jak uniká přes těsnění oken. Ten vzduch, který se vhaní do auta jako by neměl kam utíkat a v auté vzniká přetlak. Stači otevřít okénko a nebo zapnout vnitřní cirkulaci a je klid. Byl jsem se objednat do servisu ale mám termín až za dva týdny.

 

Neví někdo čím to může být? Nesetkali jste se s tím? Stalo se to ze dne na den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám to stejné. Úplně nové auto, začalo to dělat až po cca 2 měsících. Podle mě byla někde chyba už od začátku, ale projevila se až nedávno. Bude to dáno tím, že jsem zatím neměl možnost pustit ventilaci na maximum. Projevilo se mi to až po prvním teplém dnu, kdy jsem nastoupil do rozehřátého auta a klimoška měla potřebu foukat úplně na max - tehdy jsem právě zjistil tento problém. Možná to budeš mít podobně.

 

Posílám odkaz na můj původní příspěvek. Už mi tam radil Martin Bednář. Zkoušel jsem to vyřešit a žádný problém jsem nenašel. I po vyklizení zmíněného prostoru se to vůbec nezlepšilo.

 

https://forum.skodahome.cz/topic/125248-drn%C4%8Den%C3%AD-plast%C5%AF-a-pazvuky-v-interi%C3%A9ru/?do=findComment&comment=2455704

 

Měl jsem dříve starší O3 FL a ta to vůbec nedělala. Podle mě je to nějaká výrobní vada... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No opravdu asi jediná možnost jsou ty klapky v kufru. Tam není nic jiného co by to mohlo dělat si myslím. Ta perforace v té kapse v kufru je a nic tam nebrání proudění vzduchu. Takže tady chyba není. Uvidíme co zjistí příští týden v servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak už mám auto opravené ze servisu. Problém byl tom, že nad tou klapkou v kufru je přilepený takový ten "molitan" kvůli odhlučnění a ten se odlepil a spadnul před tu klapku a bránil proudění vzduchu.

 

Takže @Prograw má určitě ten samý problém. A došlo mi že mi to taky začalo až když se auto poprvé ohřalo na slunci. Tím teplem se to odlepilo. Myslím, že těch aut s tímto problémem bude daleko víc.

 

Jinak v servisu se s takovým problémem setkali poprvé.

Editováno: , autor: VojtaCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Robi to aj mne . Skontroloval som a nemam molitan odpadnuty . Uz neviem co to moze byt. Nemlze to byt nahodou subwoofer v kufry? Prikladam foto. Lebo tympadom nema odkial odfukovat vzduch kedze nad sub su dierky v koberci. Ale teraz su zavrete ale na druhej strane niesu zakryte. Sklopil som aj sedacky a tak isto. Zeby nestihala jedna strana odvadzat vzduch. Nevie niekto?

 

 

6A8A6869-E1ED-4661-923A-7618050DD7BF.jpeg

 

Editováno: , autor: Xfire
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...