Duschan Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Ahoj, nechával někdo dodělat tažné zařízení? Případně, kde, za kolik a jaká je spokojenost? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojas2 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Ahoj,t.z.pevné(dá se oddělat,2 šrouby)Olomouc,cca 8500Kč,v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klakson23 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Zdravím, a lze dodělat i to jejich sklopné origoš? Mám kodiaq sportline Edited May 8, 2020 by klakson23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojas2 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 AHOJ,řekl bych že jo,veŠA mi to nabízeli ale počítej s cenou přes 20000 Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klakson23 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 ok díky za odpověď. Zkusím tedy kontaktovat servis a poptat se na detaily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klakson23 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Tak na kodiaq originál sklopné včetně práce 30.000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeCe Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Mě na dotaz před objednání u Kodiaqa tvrdili taky téměř 40t. Pokud nemáš přípravu, tak je dle nich to skoro nemožné :-) No jedná se o to, že je na autě několik věcí ,které jsou jiné jako třeba silnější ventilátor. Nejvíc ale prý dělá rozebrání kufru, výměna některých dílů, kodování a jejich práce. Tj. u SUV je lépe to tam dát rovnou, protože zárověn slouží i pro instalaci nosičů kol (kdo by to tahal na střechu + spotřeba). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martab Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Přípravu pro tažné mají podle ceníku všechny Karoqy v základu. Jinak ohledně ceny dodělání sklopného mám stejné informace (ptali jsme se u Karoqa i Atecy a v obou případech 30-40tis.). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vytlacil Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Zrovna včera jsem tady dával kontakt na člověka, který dělá TZ (je to bývalý ProfSvar - dlouholetý dodavatel originál TZ na ŠA) - zkuste mu napsat, dělají i sklopné originál systémy za poloviční ceny... Ing. Martin Zajíc tažák.cz s.r.o. Černá silnice 1599 295 01 Mnichovo Hradiště mob: 731 756 666 email: info@tazak.cz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 (edited) Ahoj,už jste někdo dodělal tažné zařízení? Edited February 15, 2022 by Pany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 (edited) Ahoj,tak úspěšně dokončena montáž tažného zařízení origo . Edited March 20, 2022 by Pany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davi72 Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Se zápisem do velkého techničáku....nebyl žádný problém?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Žádný problém, montoval jsem si ho sám ,sehnal typový list,kolega mi dal potvrzení o montáži a hotovo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olapino Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Zdravím, měl bych mít na autě přípravu pro tažné zařízení, ale zarazilo mě, že v kufru nemám tlačítko na jeho vyklopení. Bych očekával, že tlačítko tam bude, byť zatím odpojené. Pokud jste někdo tažné dodělával, jak to je? Jak jej vyklápíte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Není tapříprava v úpravě chlazení, pružení, brzd, výztuhy v nárazníku? A nebude příprava pro pevný tažný? Ne výklopný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olapino Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 (edited) Jo, tak to nevím. Se zeptám až budu mít cestu do servisu. Edited November 13, 2024 by olapino Doplnění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Priprava je větší chladic a silnejsi altik,elektrika je natazena na pravou stranu do kufru,ale bez tlacitka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olapino Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Hmm, koupil jsem Karoq Selection skladovku. Myslel jsem si, že když má přípravu, že nebude problém dodělat výklopné. Pokud mi v servisu řeknou, že výklopné nejde, tak se na to vybodnu a vozík budu tahat starým autem. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferina Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Dobrý den, měl jsem jen přípravu pro tažné zařízení a neměl jsem v kufru tlačítko. Nechal jsem dodělat výklopné tažné zařízení -originál za cca 27 tisíc. A v kufru se objevilo tlačítko na pravé straně . Vše funguje bezvadně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olapino Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Dobrý den, děkuji za info, to vypadá slibně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Ja ho dodělal sam za cca 8000,zalezi na cene komponentu.Tažné bylo použité. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda688 Posted February 13 Share Posted February 13 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, rodiče koupili Karoga loni v srpnu r.v. 2024 1.5 tsi a chteli dodatečně namontovat tažené. V prodejne tažené namontovali, ale asi se stala nekde chyba pri instalaci softwaru nebo nevim protoze pry senzory pri vyklopene kouli piskali, prodejce se zacal vymlouvat na škodovku a že čekají na nějaký software který jim ma skodovka uvolnit a stále se nic neděje. Tazne si nauctovali ale koule nejde vyklopit a prodejce pry za to nemuze a ceka na software. Me uz to prestalo bavit ale nechci delat bordel kvuli rodičům je jim 60, tak zkousim jeytli nemate nekdo podobnou zkusenost nebo jestli nevite zda opravdu skodovka brzdi nejaky software nebo z nas delaji blbce? Diky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted February 13 Share Posted February 13 Svým způsobem mají pravdu, že čekají na SW. Kvůli UNECE skutečně není možné dodatečně na některé vozy namontovat tažné zařízení. Resp. lze, ale není plně funkční. Tady se dostávám k otázce proč vlastně tohle servis podstupoval, když musel vědět, že bude mít problémy. V tuhle chvíli není znám termín na uvolnění SW. Takže oni s tím nic nezmůžou a vy máte nepoužitelný tažný. Postupně uvolňují SW na různé typy a verze výbavy. Ale je to na dýl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted February 13 Share Posted February 13 ja teda nechcem byť zlý prorok ale kedže značku poznám pár rokov tak neverím ani nedúfam že sa postavia k týmto starým problémovým autám čelom , jediné čo rozbehajú budú aktuálne modely na ktorých už sa to pomaličky začína dariť ... nakoniec skončíš tak že to TZ demontuješ , dáš tam vertikál a elektriku jeager flex zapojenú na CANy a bude to vedieť svietiť a to je tak všetko senzory si vypneš ručne a ostatné funkcie origo TZ bohužial nebudú ale aspoň budeš mať funkčné TZ možné na používanie je to zmrdstvo a prešli sme si tým na SK asi prvý na FAB IV , info o tom že nebude možná montáž prišla týždeň na to ako sme to objavili mi ... na otázku ako to riešiť a koho je to chyba akurát zalamovali rukami pritom tú info mali len nevypustili von ...je to ojeb ako celý kapitalizmus a neurobíš s tým nič , môžte dúfať že to niekedy rozbehajú alebo to urobiť podľa môjho návodu a používať auto ... s tým že riešenie malo byť 22kt 24 , potom koniec roka 24 , teraz stále riešenie nie je a alibisticky sa toho zbavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pany Posted February 13 Share Posted February 13 No nevím proč instalace softwaru,když to ma samostatnou ŘJ.Ja si ho dodelaval sam a šlape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts