Přejít na obsah

Starty


Doporučené příspěvky

Opět zdravím skupinu, jdu si pro další radu ? S1 2.5TDI 120kw, 325k km. Mám velké problémy se starty. Zaznamenal jsem, že to dělá hlavně, když stojím z mírného kopce. Když chci nastartovat tak točí, má snahu naskočit, ale nic. Ono ani ten první start na rovině není žádná hitparáda...Kolikrát se mi to podaří až na třetí pokus. Když naskočí, vyvalí se hromada bílého kouře, který za chvíli odezní. Když kousek popojedu, vypnu motor a znovu nastartuju tak chytne v podstatě hned. Během jízdy motor táhne normálně bez problémů. Auto je cca dva měsíce po komplet rozvodech, predvstik by měl být nastavený správně. Byl jsem s tím v servisu a mechanik mi doporučil poslat vstřiky na stolici, ale čekám až bude mít čas, jelikož mají v servisu období prezouvani. Jestli jste měl někdo stejný problém a dokázal mi poradit na co se případně ještě zaměřit. Díky a ať to jezdí ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, Houska #2 napsal:

To můžou právě dělat vstřiky! Něco podobného jsem měl kdysi na Peugeotu, byla jedna tryska špatná!!!...

Já jsem právě četl všechny možný fóra a tam je na stejně popisovaný problém X různých řešení od ucpane skrtici klapky, špatnou hadičku, palivový filtr, čerpadlo, vstřiky, atd..tak zkouším jestli se někomu podařilo zjistit kde byl problém. Měl jsem auto na diagnostice a při měření hodnot jeden vstrik ukazoval rozdílné hodnoty než by měl, tak jestli to celý může dělat fakt ten jeden vstrik 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome já si myslím že ano, protože to děla  při startu, já to měl obdobné, samozřejmě může to dělat i jiná věc, ale začni tím nejsnažším!  Také by mohlo být narušený těsnění pod hlavou, nebo prasklá hlava, ale to by asi čoudilo bíle za jízdy a ztrácela se voda, snad to co nejdříve vyřešíš.....a necituj předešlý příspěvek, taková jsou pravidla fóra... ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...