Přejít na obsah

Vadný parkovací senzor


Jawores

Doporučené příspěvky

Zdar, mám auto asi 3 měsíce a už po 2 se objevil problém, při zastavení auta se sepne jeden parkovací senzor a hlásí že mám před autem překážku, i když před autem nic není. Problém je ten že to dělá jen někdy, myslel jsem že se do něj může dostat voda ale hlásí chybu i když je dlouho sucho, proto s tím už neletim do škodovky na reklamaci. Otázka zní měl už někdo podobný problém ? Dá se reklamovat senzor který jen někdy dělá problém ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně dej pak vědět... u mě právě čidlo registrovalo rámeček od RZ... Taky jsem z toho byl na prášky když jsem přijel na křížovatku, jelikož mám "park pilot" tak se hned aktivovali čidla a začalo to pískat... já nelenil a dal to do ŠKODA servisu a tam mi bylo zdělěno že je špatně namontovaná RZ resp. její rámeček a že si to mám udělat sám jelikož to není záruční oprava tak by jí prý chtěli zaplatit ? no čuměl jsem na ně jak péro z gauče ?... každej jinej soukromník by to hned udělal a že za to nic nechce jelikož oprava trvala cca 5 min ( tebe si zaháčkuje pro další úkony ). No a ty pak budeš k němu rád jezdit protože není lakomec a nemá problém ti pomoci i s relativní prkotinou. ? ? ⚒️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Tak tohle téma po cca 2,5 letech ticha trochu oživím :-)  mám kamiqa cca 3 měsíce a přední senzory velmi často pískají, ačkoliv před nimi nic není a jsou čisté...

 

Jak poznáte, který vám píská, když se tady píše, že vám jeden senzor pípá ? a jak může pípání souviset s rámečkem SPZ, když jsou všechny čtyři mimo rámeček a i ty dva nejblíže k rámečku jsou dle mého dost daleko ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...