Přejít na obsah

Smrad výfukových plynů v kabině


Pictus

Doporučené příspěvky

Mám Fabii II 1.2 TSI, r.v. 2013, a poslední dobou se mi zdá, že je v kabině nějak moc cítit výfukové plyny. Hlavně při stání na křižovatce - při jízdě tolik ne, ale když člověk stojí na semaforech, tak je z auta za chvíli pomalu plynová komora... Pomůže zapnout jen vnitřní cirkulaci vzduchu, ale jak na to člověk zapomene a chvíli si postojí na červený, tak je to pak na to otevřít okýnka a vyvětrat...

 

Nepamatuju se, že by to nějak výrazně smrdělo dřív, netuší někdo, čím by to mohlo být? Říkám si, že to asi nebude úplně smrad z okolních aut, stává se mi to i při řidším provozu... Tak začínám hledat příčinu na vlastním přibližovadle...

 

Díky za případné rady!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, mrknu na to, jsem domluvený s kámošem, že se mi na to v pondělí podívá, bohužel ale dělá ve školním autoservisu, kde karantenu využili k renovaci, takže to maximálně zvedne, jestli není nějak dojebanej výfuk a koukne do motoru, ale moc rozebírat to nemůže. Ale tenhle "tip" prověřím.

 

Pozoruju to tak poslední 3-4 týdny, ale jak člověk sedí dost doma na zadku a tolik zase nejezdí, tak jsem to nejdřív přičítal tomu, že přede mnou na semaforech stojí nějakej "smrdutej dobytek", ale teď už mě to nahlodalo, že to asi jen tím nebude. Mj proto, že jsem tuhle stál na skoro prázdný křižovatce a ten smrad byl po chvíli zas.

 

EDIT: Jak čtu ten starší post, je vtipný, že mně momentálně nefunguje el. ovládání levýho zadního okna, ale to s tím nejspíš souviset nebude (a oproti hře na plynovou komoru je to momentálně banalita, protože autem jezdíme většinou maximálně dva a tak levý zadní otvíráme zřídka), jen mě pobavilo, že to tam píšeš taky :-)

Editováno: , autor: Pictus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Doplnění - byl jsem s tím v servisu za kámošem, koncem toho dubna jak jsem psal, prohlídl to, nic zvláštního nenašel, i na auto koukal zespodu a zdálo se mu OK, chvíli jsem měl pocit, že to dalo pokoj, teď mám poslední (měsíc, dva) dobou dojem, že to smrdí zas... Tak sakra nevim... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...