Přejít na obsah

Zadní ostřikovač


bichle

Doporučené příspěvky

Dobry den. Mam fabku 1,2 tsi 66kw combi a nejde mi zadni ostrikovac. Moturek bezi, dava vodu. Kdyz sundam trysku na zadnim ostrikovaci voda jde az na sklo ale tece to kolem hadicky cerpadla, jako by byla hadicka nekde skripnuta a vracelo to vodu ktera se nevesla do hadicky. Nemate s tim nekdo prosim zkusenost? Nebo nejaky napad kde by to mohlo byt skripnuty? Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Oživím tento starší dotaz. Můžete mi poradit, jak vyndat třetí brzdové světlo na Fabii Combi? v dílenské příručce co mám staženou jsem to bohužel nenašel. Zřejmě se mi vypojila hadička ostřikovače a kapalina při ostřiku místo na sklo teče do dveří a průchodkou dovnitř auta. Předpokládám, že bude jenom nacvaknuté, ale drží docela fest a bojím se abych něco neurval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak hadička byla opravdu prasklá zhruba v místě gumové průchodky do pátých dveří. Vyměněno v rámci prodloužené záruky včetně kompletního svazku elektriky pátých dveří. když bude slábnout proud z ostřikovače nebo ucítíte v autě kapalinu a bude se vám více mlžit, doporučuji toto místo zkontrolovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Mně ta hadička ve stejném místě praskla včera, když jsem se snažil vystříkat zbytek zimní směsi, co jsem měl v nádobce.  Větší část toho skončila v kufru a něco málo v pátých dveřích, kde to kapalo zámkem ven.  Dvouletá záruka mi skončila den předtím.  Celý svazek dveří měnit nechci, protože mu jinak nic není.  Dráty poškozené nejsou a v okolí zadního stěrače je ten svazek úplně suchý.  Dá se nějak jednoduše vyměnit jenom ta hadička od té rozbočky nahoře po tu spojku, co je za levým zadním světlem?  Nebo tam mám dát rovnou nějakou jinou hadičku, co vydrží déle?

P1210421.JPG

P1210413.JPG

P1210409.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Měl jsem stejný problém. Po nacpání papírových utěrek do dveří jsem přišel na to že to teče kolem gumové průchodky stěrače .Výtokové otvory zespodu dveří byly navíc zašpuntované. Pomohla výměna průchodky a navíc jsem jí ještě zatěsnil silikonem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhradní díl na F3 jsem nesehnal, tak jsem koupil hadičku zadního osřikovače na F1, která tam bohužel nepasovala.  Nakonec jsem tam dal průhlednou hadičku na stlačený vzduch, co jsem našel doma v garáži.  Jako bonus jsem zjistil, že jsem měl od výroby skřípnutý přívod k levému zadnímu světlu v tom těsnění mezi světlem a karoserií.

P1210538.JPG

P1210534.JPG

P1210521.JPG

P1210519.JPG

P1210516.JPG

P1210505.JPG

P1210491.JPG

Editováno: , autor: shrek_85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...