Přejít na obsah

Bublání klima


tepe

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nemáte někdo podobný problém? Koupil jsem jetý Sup combi III. Když je auto vyhřáte od stání na slunci a rozjede se ventilace (je jedno zda klima či ne), tak při vysoké intenzitě proudu vzduchu je slyšet šílené bublání v celém autě. Pokud vypnu mód AUTO a jedu ventilaci na ruku a nízko, pak OK. Jak dojde k vychlazení auta, tak již lze zapnout AUTO a při nízké intenzitě větrání se již zvuk neopakuje.

Díky tp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám úplne to isté, najprv som myslel že to je bublanie z prehriatej nádrže, kde bolo minimum benzínu. Až keď som vypol klímu zistil som že zostalo ticho. Auto mám mesiac a má najazdené 1500 km. Pôjde na reklamáciu, zvuk to nie je normálny a je veľmi intenzívny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem na to přišel.

Jdi do nastavení hlasitosti. U mě se při zvyšující či snižující se hlasitosti ukáže vpravo v horním rohu piktogram dvou sedících lidí a mezi nimi je jakoby vlnění. Klikneš na to a deaktivuješ.

Anebo do nastavení a tam se deaktivuje "automatické zesílení hlasu". Funkce zesiluje při hovoru hlas řidie/spolujezdce dozadu. Ihned po deaktivaci byl rapidně čistší zvuk z repro a bublání zmizelo.

Zároveň to řeší i takový divný zvuk a echo, pokud jsme mluvili se ženou na děcka. Cože je právě to zesílení. Myslím, že to s rodinou bez elektronického zesilování zvládneme :O).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...