Přejít na obsah

Chybne vyresetovany interval vymeny oleje


Josef_1

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat, byl jsem po 3 letech na pravidelne rocni prohlidce kde mi menili brzdovku, ale omylem mi pak krome bezne prohlidky vyresetovali i interval vymeny oleje, takze mam prohlidka 30000/ 365 dni a olej 30000/ 730dni. Na olej jsem mel jet pristi rok. Servisak se mi omluvil, ze to uz nejde spravit. Nebude ted nejaky problem, aby mi za rok nerikali, ze jdu na olej brzo a ze jsem si s tim neco udelal sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je spíš otázka na zaměstnance servisu, než na nás. Můj názor je, že by s tím problém mít neměli - pokud si tě zapamatují. A taky by poslední výměnu oleje měli najít v el. servisní knížce (pokud ji tvůj vůz má), kde uvidí, že tam byly dělány takové a takové práce. Pokud máš obavu, nech si chybné vyresetování od servisu potvrdit mailem od přijímacího zaměstnance servisu. Tož asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle údaje z palubního počítače jsou stejně jen info pro šmudlu aby nezapomněl přijet vyprázdnit peněženku do servisu.

Btw. kdyby servis měl alespoň jednoho člověka co opravdu ví co se s diagnostikou dělá tak ti to za 5 minut přehodí zpátky.

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvrdili mi, ze uz s tim nic nenadelaji, bylo tam na vymenu olej jeste 20000km a 362dni ted 30000/730 dni, vedle palubky zboku mi nalepil do kdy ma byt vymena oleje tzn 4/2021 . Takze ted se ridim udajem co mi pise obyc prohlidka tedy 30000km/365dni tedy spise temi dny jelikoz za rok mam najezd 10000km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...