Přejít na obsah

Pohupování


Lookass87

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Ahoj,

máte nějaké nové poznatky? Mám nejspíš podobný problém. U mě se to projevuje nejvíce když jedu v klidu, dám pětku nebo šestku, tak mi jakoby zahopsá motor, nebo něco takového než se to srovná a pak už je to zase dobré. Nepřijde mi, že by to bylo vždy v tahu. Spíš se to projevuje když je to klidná jízda po rovince nebo když se trochu mění terén do kopce nebo z kopce. Silentbloky se mi zdají na motoru a převodovce dobrý, když zahoupu s autem, tak se hned zastaví, tak mi to nepřijde ani na tlumiče.  Jinak je to rok 2015, motor 2.0 125kw a nájezd 100tis.  

Díky za případné rady či info. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás byl problém v šišatých discích nakonec. Disky byly nové R19 Dotz a i když jsme dávali bacha na díry, prostě byly za půl roku šišaté. Nechali jsme je vyrovnat, zlepšilo se. Koupili jsme pak origo Škoda a od té doby pohoda. Neprovadeli jsme seřízení geometrie ani nic podobného, prostě na nových discích to přestalo dělat. Předtím jsme měla pocit, jako bych měla místo kol tisícihrany. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem měl chvílema pocit jako bych měl hranatý gumy. Dnes jsem jel znova do pneuservisu, překontrolovali mi tam všechny kola, na ovalitu házejí minimálně, znova je vyvážili max do 10g a najednou to přestalo házet. Nechce se mi věřit, že by mělo až takový vliv to minimální vyvážení. ? Asi je Superb hodně citlivý. Každopádně, teď je to v pohodě. Zimu odjezdím a na léto mám originál Škoda, tak tam snad bude vše v cajku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...