Přejít na obsah

Autobaterie


Michal T.

Doporučené příspěvky

před 29 minutami, vormen napsal:

@Patrik1971 Protože za polovic je do konce dubna a baterku, pokud neklekne, bych dal novou až o prázdninách, to už za polovic třeba nebude. Takže vybírám a zjišťuju už teď, abych pak šel na jisto.

Ok,ale ved ona sa ti doma zas tak skoro nepokazi,to neni rohlik,alebo jogurt😅😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vormen ja kupoval Scalu jako rocni vuz a jak jim tam nejakou dobu stala, tak jim origo baterie umrela a tak ji tam dal servis SA, je to i v servisnich zaznamech. Myslim, ze byla menena v 06/21. Je pravda, ze na garancce se sam servisak co to tam mam za baterii, te neni original, kdyz jsem vysvetlil situaci, tak uznal, ze to mozne je, ze to jde na triko prodejce a doda si i neoriginalni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, mam Scalu 1/2023, automat, ak nejazdi 2 tyzdne, bateria sa vybije, je to ok? uz som s tym bola v servise, kde mi ju nabili doplna. Na to sme sli na 2 tyzdne na dovolenku a bateria je opat vybita... teda po kazdej dovolenke bude auto off? dakujem za info

IMG-55037741e2e773ccfaa6dd29682296d6-V.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Ondra16V uzamkl následující téma
On 3/13/2024 at 7:09 AM, vormen said:

Co jsem se díval na baterky, tak by se mně líbila Varta Blue EFB 60/640A. Délka 242mm, ta orig. 49Ah má 212mm, ale řekl bych, že ta rozteč šroubů držáku by mohla být 30mm. V autorizáku snad tahle Varta půjde nakódovat, ikdyž určitě budou tlačit origo baterku za 5 litrů :) Máte někdo zkušenost, jestli do Scala/Kamiq pasujou ty 242 baterky s originálním uchycením? 

Ak sa ti tam zmestí, ja osobne by som namiesto EFB radšej zobral AGM baterku s najväčšou možnou kapacitou ktorá je v rozmere 242 mm dostupná. Niečo ako Exide EK600.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...