Přejít na obsah

Odrete miesto na sedacke


Patrik1971

Doporučené příspěvky

Na sedacke sofera,bezova koza L&K som si vsimol malicke odretie na bocnici pravdepodobne od nastupovania.Nevie niekto,ci existuje nejaka oficialna opravna Skoda sada v odtieni bezovej koze?Co som naskus kupil na internete bezovu,tak je tmava a poskodenie este viac zvyrazni.Nieje to zatial nic vazne,len nech sa to dalej nesiri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na béžové kůži rovněž trošku odřenou hranu. Byla mi doporučena firma Lederzentrum v Krnově. Dokonce jsou schopni namíchat přesný odstín dle zaslaného vzorku kůže(např opěrka,nebo tam dojet). Asi těch firem bude více.. 

Já zatím jen častěji ošetřuji řidičovo sedadlo...

https://tinyurl.com/yaqhmnff

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Martin Bednář napsal:

xtrack: obávám se, že Škodovka řekne, že to je způsobené používáním a tím to pro ní hasne...

Patrik1971: ale za zkoušku nic nedáš, beztak se u nich budeš ptát na číslo barvy té kůže...

Lenze po 27000km a roku a 5 mesiacoch?O kozu sa staram,nasadam opatrne.Na byvalom s hnedym iterierom bolo vsetko ako nove aj po 60 000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesrovnával bych to úplně s odřením laku (jednorázová záležitost), protože tady to opravdu vypadá trochu "ošoupaně" = opakované používání. Vždyť kolik lidí už tady na fóru řešilo reklamaci ošoupaného volantu a řadičky, uvolněných a prasklých stehů v prošívání na sedadlech a mnoho z nich úspěšných bylo a to i po delší době používání, než uvádí Patrik. Taky je navíc otázka, co to bude dělat do budoucna, takže já bych reklamaci určitě zkusil, za to člověk skoro nic nedá, kromě trochu nervů a možná pár dní bez auta... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze reklamacia neuspesna....vraj podobne poskodenie skusali riesit,ale neuspesne,vraj mechanicke poskodenie je nereklamovatelne.

Aspon sa mi podarilo dohladat cislo dielu sedacky s kodom farby,takze by to mala byt farba stone beige.Uvidim,co na to v lederzentre,ci to dokazu mixnut a a pripadne aj zakamuflovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Kedze som nebol uspesny ani v speci firme Lederzentrum/chcu moju opierku hlavy poslat na scanovanie farby do Nemecka a vraj podla toho namiesaju farbu,inak to vraj nevedie/,skusil som aspon trosku zainvestovat a kupil cistic koze a ochranu od dodo juice.

Cisticom komplet interier vycistil,zvlast sa zameral na toto miesto a naniesol uvedenu emulziu/sealant/ kvoli ochrane,na uvedene miesto v 2 vrstvach a svet sa div,poskodenie je ovela menej viditelne a hlavne chranene,ten kto o nom nevie,nic si nevsimne.Takze dodo ako kamuflaz drobneho poskodenia na bezovej kozi super.

 

img_1051_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Patrik1971 Ahoj kamaráde, mohu poprosit foto????

Potvrzuji, že tento čistič je vážně dobrý! V neděli jsem s ním čistil Superba a sedadla mají tovární vzhled? Na impregnaci mám Poorboys Leather stuff, jako dobré ? Ale chci zkusit něco jiného?

Jak jsi spokojený s tím sealantem, kromě toho že zamaskoval poškození?

Nechává "suchý" vzhled? Moc děkuji za info??

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cistic je ozaj skvely.O kozu sa staram,ale co z nej po cisteni kefkou vyslo,som nechapal a to ma auto iba cez 30000km.Sealant je uplna spica.Trosku kyslo voni,tak nevidane u doda,ale preto asi aj skvelo funguje.Ako vidis,skutocne kamufluje,vzhlad koze je krasne matny,na dotyk je prijemna a vlacna,skutocne skvely vyrobok.Uz som nim cistil aj nasu rodinnu sedacku a ako nova.

20200914_085550.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobné symptomy. Mám kůži/alcantru a kůže u řidiče vlevo, kde ji pravidelně leští gluteus maximus s peněženkou, v místě hrany se taky olešťuje (jinde ne), totéž volant a řadička (ta je po výměně). Tenhle původní mat se 300tkm nedočká. Chtěl jsem nějaké potahy, no bylo mi v AS(!) doporučeno na sedačku natáhnout tričko ( https://bit.ly/2RmFJWm ...) . Potahy, např i kožené na míru šité, by vyšly na 20k. Tak nevím. Přechozí hadrák ve fabii je prosezený, chlupatý, špinavý, po 160tkm na výměnu (holt nemám 65 kg). Jenže na bazoši mi střelej ten samej, co to stejný udělá do roka. Vlastní zkušenost s drolícím se volantem, mechanik doporučil obšití alc./kůží. Do introše to nesedí, musela byla pasovat ruční brzda a řadicí páka. Na ten koženej volant jsem zvědavej, občas mám chca necha mastný nebo špinavý ruce - stačí spojovat vlek nebo dofukovat kola. Ruce není si kde umýt, stejně jsou do sekundy zpocené. A asi mám ten "ostřejší" pot. Hlavně po Carolina reaperu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...