Přejít na obsah

Oprava metodou PDR


_Denis_

Doporučené příspěvky

Kluci,

 

potřeboval bych pomoc od někoho, kdo se opravami metodou PDR zabývá, zabývá se tím jeho známý, nebo má přesně zkušenost s tím, co trápí mě. Prosím ideálně MS kraj, popř. nejdál Brněnský, do Prahy se mi proto jezdit nechce..

 

Mám poškození zadního pravého blatníku, k němuž se nelze dostat ze zadní části (poměrně široká komora, zavařená ze všech stran). Bohužel jsem se, já blbec, pokusil vytáhnout si to nějakou amatérskou sadou sám, což se víceméně nějak povedlo, no povrch pod určitým úhlem vypadá jako vlnobití a potřebuje srovnat někým, kdo ví, co s tím..

Bohužel mi zatím oslovené firmy, které se tím zabývají, odpovídají shodně totéž: Neopravujeme neodborně provedené opravy.

 

Jsem již poměrně zoufalý a spokojit se s tím jen tak nechci..

 

Neví prosím někdo o někom, kdo by se do toho pustil? Obecné tipy na kohokoli mi nepomůžou, potřebuji znát konkrétní tipy na konkrétní lidi, kde máte ověřeno, že by to šlo.

 

Díky moc za případné rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus tohle https://dentmaster.cz/. Nezalekni se, že má sídlo v Praze, jezdí různě nejvíc Vysočina viz. partneři (autorizované servisy)

nebo tohle https://kocartomas.mypage.cz/

 

i když, když čtu, že se tam nedostane z druhé strany tak to nevím nevím, oni si totiž dost často pomáhají druhou stranou...

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...