Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím. Je nějakým způsobem možné vytáhnout data o jednotlivých jízdách tak jak to údajně má Care Connect přenášené online? Care Connect a červené tlačítko bohužel nemám, jen Infotainment. V aplikaci Škoda Connect vidím u auta položku "Záznam jízd", ta ale píše "žádná dostupná data" a "připojte vaše mobilní zařízení", připojit se mi to ale nijak nepodařilo (resp pripojeno kabelem/hotspot, ale hlaska je stale stejna), chápu to tedy správně že bez Care Connect není naděje a jsem odkázaný jen na informace na displeji v autě alá "dlouhodobě, od posledního tankování.." apod.? Nebo je to tam někde uložený a dalo by se to vytáhnout přes OBD (s tim zatím zkušenosti nemám)? 
A používáte někdo nějakou webovku (případně aplikaci) jako je spritmonitor.de na zápis a sledování spotřeby a dalších údajů o autě, nějaký jiný tip? :)
Díky

ad: ted koukam ze primo v Skoda Connect mi to u nastaveni auta (tri tecky vpravo nahore) nabizi "SmartLink+" a kdyz na to kliknu tak to rika "Funkce Smartlink+ je na vasem voze jiz aktivovana. Muzete tak vyuzivat vyhody Jizdni knihy, zrcadleni telefonu pres MirrorLink nebo Apple CarPlay."...

Editováno: , autor: lukas_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, staci ti iba auto pripoit na interet, pouzi mobilny hotspot, alebo car stick. Ked bude auto online tak uvidis v mobilnej apke informacie o jazdach, vykone atd..... isli mi aj skoda one app, my skoda a aj skoda connect. Taktiez nemam care connect. Spociatku som to tiez riesil preco to nejde a dovodom je, ze auto musi byt k internetu pripojene. K autu som bol pripojeny cez amundsen hotspot, ale aj cez kabel to islo. Dufam, ze som pomohol.

 

Keby si nieco potreboval, alebo nerozumel, kludne napis:) Sorry za chyby, ale pokazila sa mi klavesnica, tak to tukam cez softwarovu co je v PC a je to tazky porod 

Editováno: , autor: Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem, kde mozes mat problem, nakolko som tomuto problemu venoval vela casu. Najprv som si myslel ze to je tym, ze nemam android auto v smartfone. Neslo to, potom som skusil aplikaciu pripojit cez USB kabel. Skusal som ci sa aplikacia nerozbehne ked som bol pripojeny k autu cez wifi, stale nic. Nakoniec som auto pripojil k internetu a spustil cez menu skoda connect a potom som sa pripojil do aplikacie na telefone a zrazu mi nacitalo udaje z auta. Susal som to aj po kabli aj bezdratovo a islo to. Mas to vsetko aktivovane v amudsene? su tam aj povolenia pre one app aj pre skoda connect.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem teda nakonec rozchodil ten OneApp. Ze zacatku jsem pripojoval kabelem a divil jsem se ze treba pres smartlink to je videt v karoqu na obrazovce ale app neni povolena pri jizde a hned jak se auto rozjede tak se na karoqu zavre, k cemu tam pak je mereni G, otacky, %plynu atd to se da pri jizde sledovat jen na mobilu.. Kazdopadne jizda se zaznamenava. Jak dojdu do auta zapnu na mobilu hotspot a zkontroluju ze mam pustenou OneApp, ani nepripojuji kabelem a OneApp hlasi ze je pripojena k autu a zaznamenava, pripadne obrazovka OneApp s aktualnimi udaji v mobilu ukazuje v realnem case na kolik mam zmackly plyn, brzdu atd. Zkusim pak jeste ten Skoda Connect taky mit pusteny, ale OneApp mi prijde detailnejsi a lepsi, dokonce se tam jizdy daji exportovat do PDF (nebo csv), a jsou nahrane i ve Skoda ucte protoze jsem app instaloval na tablet a hned se to tam nacetlo taky(s vyjimkiu jedne jizdy). Zajimave je ze to je oddelene protoze Skoda Connect ukazuje jina data o jizdach. Ja jsem teda puvodne doufal ze ty udaje o jizde jsou ulozeny nekde v aute, a ne ze se to nahrava online do mobilu.. Ale nevadi, co jsem cetl narky o tom jak Skoda Connect (ne)funguje jsem jeste nadseny z toho ze tohle mi zatim funguje dobre, jen jedna jizda mi zustala bez gps/mapy a nenahrala se na server ale v mobilu v OneApp ji mam. OneApp (android instalacni soubor .apk) jsem stahl z APKpure a radsi si ulozil i kopii. Jedina nevyhoda je ze misto Karoq mi rika ze mam Kodiaq, zrejme byl vyvoj aplikace ukoncen jeste nez vysel Karoq, pripominam ze OneApp je mrtva aplikace ktera uz se neda nainstalovat normalne ze storu - byla nahrazena aplikaci Skoda Connect.

 

Screenshot_20200526-222741_One App~2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@siroma Ahoj.

Kratka odpoved: ano bez poplatku..nejspis. 

Dlouha odpoved: Mám Infotainment online(pripraveni trasy pro navigaci na mobilu, info o pocasi, o zacpach atd.), ale Škoda Connect Care nemám, tzn. nemám takové to červené tlačítko, infolinku, možnost sledovat online jestli se auto hybe nebo ma zavrene dvere. Navíc kdo nema tlacitko ma vůz offline - tzn auto se neumí bez pomoci připojit na internet. Na pripojeni pak musí být buď ten jejich LTE usb stick nebo jednodušeji udelat hotspot z mobilu a v nastaveni infotainmentu vybrat sit(hotspot) a zadat heslo, coz delam ja. Connect care teda neni potreba, nicmene jestli to funguje bez infotainmentu online to netusim - nevim jestli ucet skoda s naparovanym autem muzou mit vsichni?

Editováno: , autor: lukas_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku som sa na to pozrel posledné dva dni:auto mám od 6/18.K autu som mal info na rok.Samozrejme car conect nemám ,modelový rok auta to nemal.Prvy rok som to aj využíval ,ako to skončilo,čo je tomu rok som na to nejak netlačil.Momentalne mam v aute funkčný 4G internet.Data z auta mi zobrazí v mobile iba ak s mobilom prídem k autu s pripojením amundsenom na internet .Moja  otázka do fóra je:1.je možné aktuálne dáta (km,stav paliva....)vydieť aj na diaľku -samozrejme auto je po naštartovaní automaticky pripojené .2.neviem prísť k údajom o jazde v apke(spotreba).Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Odpovim si sam. Vyzkouseno s Full Mirrorlink aplikaci a zda se ze to take nefunguje. Zkousel jsem i vyvojarsky mod aplikace (navod na netu) ktery dovoli poustet skoro vsechny aplikace z telefonu na infotainmentu. Bohuzel pri spusteni OneApp se tato aplikace stale ridi tim, ze auto jede a data prestane ukazovat ... skoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...