Přejít na obsah

Škoda FAVORIT 135 LS - posilovač řízení


Branislav Š.

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám jednu otázku: kupil som Škoda FAVORIT 135 LS, r.v. 1990 VIN č. TMBACA300M0293359 a má namontovaný posilňovač riadenia. Je to tuning, alebo tam bolo servo pôvodne? (mohlo sa jednať o exportnú verziu).  Potrebujem to zistiť predtým, ako si pojdem vybavit certifikát historického vozidla. Ďakujem pekne za pomoc. Branislav Š., Považská Bystrica, SK

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu a téma přesunuto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v knize od Andrta z r. 92 nic o posilovači není. Cedrych u felicie píše, že většina krom motorizace 1.9D jsou bez posilovače, který byl za tučný příplatek. Osobně jsem zažil jen jednu 1.6 combi s posilovačem, který nebylo možno kombinovat s klimou, kterou jsem měl v 1.3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při renovaci a testaci na HV je třeba bádat vždy. Dal jsem několik renovací v řádu stovek tisíc a anomálie se může vyskytnout kdekoliv a proto se tazatel ptá protože doložení technických věcí je na straně žadatele o VRZ. Jak jsi mu ty pomohl kromě posměšků? Kolik jsi otestoval HV?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za Vasu pomoc. Rozhodol som sa, že to zatial nechám tak - servo je škoda vyhodiť, nakolko 860 kg FAVORIT sa s nim riadi naozaj velmi lahko. Certifikaciu historického vozidla zatial odsuniem. Potom, ako by sa na SK zacali aplikovať eko poplatky za jazdu vozidiel bez katalyzatora to dám na veteranske značky (vtedy servo budem musieť odstraniť a vratim stav vozu na povodny).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...