Přejít na obsah

Ochranná lišta nakladacej hrany


frfr

Doporučené příspěvky

ahojte,

 

mate niekto na aute ochrannu listu pod kufrom? pripadne ochrannu foliu? viete dat foto? vas nazor? ( https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/ochranna-lista-nakladacej-hrany-scala/p/657061195 )

 

chcel by som ochranit tu hranu, chcem na nej aj sedavat, bojim sa vsak poskodenia.

 

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som objednal z ebayia transparentnu foliu. tiez tam sedavame so synom. mylsim si, ze od hrubsieho zaobchadzania to naraznik neochrani. ale od tych jemnuych povrchovych skrabancov hej. a to mne bude stacit. v pripade hlbsik to pred predajom prestreknem. uz som to absolvoval minule a vyslo to na 1ku. takze obavy z tohto nemam :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tu lištu mám, tedy na mé současné  Fabii combi III. Je to vlastně to samé, ale na jiném autě. Jako ochrana při nakládání a vykládání kufru proti případnému poškození laku OK a měl jsem ji na všech autech k plné spokojenosti . Originální lišta bude určitě pasovat a nebude ničemu vadit, ani zavírání normálně seřízených 5-tých dveří.  Jinak co se týče toho sezení, tak nevím jestli je to dobrá myšlenka, tu lištu určitě sezením nepoškodíš, ale to profilové gumové těsnění dveří nějaké delší a časté sezení nemusí vydržet a pokud budeš sedět jen na té liště, která je dosti úzká, tak to zase není nijak pohodlné sezení.

Ty gumové těsnící profily dnešních Škodovek mi připadají oproti dřívějšku nějak moc vachrlaté a měkké, a určitě nejsou stavěné  na delší zátěž při sezení, nebo pokládku těžšího předmětu na něj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme tam jen slabou průhlednou folii, instalovaná byla servisem před předáním (osobně už to znovu neudělám jelikož když jsem pak viděl cenu jakou si za to naúčtovali tak jsem myslel že omdlím). Máme ji kvůli psům a drží naprosto bez problémů, svoji funkci plní a téměř není vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...