Přejít na obsah

Potah sedaček a pás pro psa


lookin52

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak vozíte psa v autě. Jde mi o ochranu sedadel a pás pro psa.

Našel jsem jen něco málo u Octavia III https://forum.skodahome.cz/topic/151347-v%C3%BDb%C4%9Br-potahu-seda%C4%8Dek-p%C3%A1s-pro-psa/?tab=comments#comment-2458699, proto zakládám nové téma.

 

Cena originálu Škoda je skoro 2 500 Kč jen za ochranu sedaček a pak ještě pásy za cca 1 500 Kč jeden (psa budeme mít od štěněte, takže bude růst). Navíc jsem nenašel nějaké recenze, jestli vydrží atd.

Není lepší použít nějakou alternativu? Našel jsem třeba na alze toto: https://www.alza.cz/pet/deka-ochranna-do-auta-pro-psa-prime-ear-137x146cm-d5543688.htm je to za 1/4 ceny originálu od Škody. A pás třeba toto: https://www.alza.cz/pet/karlie-flamingo-bezpecnostni-postroj-do-auta?dq=5595121

 

Jaké jsou vaše zkušenosti, co byste doporučili?

Díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentalne jazdi s nami len kratke trasy, hlavne za dedinu na prebehnutie sa. Manzelka si posuva sedacku dozadu a pes ide k jej noham na zem. Mame nejaky mix

 

IMG_20200309_112809.thumb.jpg.0a5907681f5fb5e1aecc8d748aaeb64a.jpg

 

Foto v aute neviem v mobile najst. Mam doma i potah na zadne sedacky z Lidlu (pouzity len parkrat aj to nie pod psa), pas zena kupovala niekde v lokalnej predajni myslim. Ked nezabudnem mozem odfotit poobede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám potah na zadní sedačku z Lidlu, takové to "U" mezi zadní a přední sedačky. Nicméně to psovi klouzalo, dávali jsme mu tam ještě deku. Teď když máme malé dítě v sedačce vzadu, jezdí pes na sedadle spolujezdce a to mu dáváme jen deku na sedadlo a jednoduchý pás na obojek a občas, když nezapomenu tak mu vypínám čelní airbag.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 5. 2020 na 6:16, wirer napsal:

 Manzelka si posuva sedacku dozadu a pes ide k jej noham na zem. 

 

 

Taktéž takhle jezdíme s naším psem= střední plemeno Wheaten. Už si fenka zvykla jezdit i několikasetkilometrové trasy. Většinou jede  vsedě s čumákem na klíně partnerky a když ji  to přestane bavit, tak se schoulí do klubíčka na zem a doslova chrápe. Měl jsem strach, že co Policie, když pes není nějak přikurtován, ale prý v pohodě. Při případném nárazu nemá kam letět, to bychom se asi museli převrátit na střechu aby pes nějak vypadl, ale to zase když bude  nějak přivázán v popruhu, tak by se při tom převrácení mohl také oběsit. Všechny způsoby přepravy psa mají nějaké pro a proti. 

 

P6031444.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, 

nakonec jsem objednal potah z Alíka
https://a.aliexpress.com/_dXDLHnX

Vyšlo to i s dopravou na cca 1000 Kč. Přišel zhruba za měsíc a jsem s ním velice spokojený (mám ho zatím jen týden). Má protiskluzovou ochranu, kapsičky, zakrývá i dveře. Jde rozdělit napůl, takže si do zadu může kdokoliv sednout k psovi. Jó a bezpečnostní pás byl v balení taky (pouze pás, ne postroj)

 

 

P_20200718_105956.jpg

P_20200718_105859.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...