Přejít na obsah

Koncovky výfuku - imitace


Kolacek12

Doporučené příspěvky

@xtrack @Patrik1971 Patrik má pravdu, už mi ale došly ty ALU Look, dva kousky plastu ve světle šedé barvě, žádný chrom. Ale po letmém přiložení zadek vozu nevypadá vůbec špatně. Počkám na lepší počasí, musí se to lepit (plus dva šrouby nahoře - nejsou ale vidět) při teplotě min. 20 st. a nechat 12 hod v klidu, ale tady pořád zima anebo chčije....... Jak budou na autě, dám foto.

Editováno: , autor: Kolacek12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, xtrack napsal:

@Patrik1971 Aha?  DÍky Patriku, ale moc jsi me nepotěšil, myslím že na Tvém krásném kočáru jsi to nechal chromovat, dělalo to bordel? ale pak jsi stejně šel do origo difuzoru a já hned po Tobě??

Mal som ich na 2 Superboch chromovane,tie od Milotec a drzalo to na nich vpohode.Sportline difuzor bol darek,tak tam sa to proste nedalo odmietnut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Jasně, nikomu to nenutím. Jen kdyby se někdo třeba rozhodoval, že si chce zrovna tyto imitace koupit, tak ať ví, jak vypadají na autě :-) Vím, že ty RS desing jsou méně decentní. Mě se ale zase naopak líbí tyto, protože autu dávají zezadu jiný nádech :-) Ale jak říkáš, každý má jiný vkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Můj názor. Podle mě by imitace výfuků měla vypadat jako výfuky - kus trubky. Tyhle plastový výlisky jsou spíš pro smích. Na tom modrém jsou ty plastové výlisky fakt nevkusná katastrofa protože to už se jako výfuk ani nesnaží vypadat. Vypadá to prostě jako kus stříbrného plastu. Nechápu proč to není kovový a s dírou aby to teda jako výfuk vypadalo. "Levný tuning" pro puberťáky.

Editováno: , autor: thejohndoe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...