Přejít na obsah

Karoq MR 2021


Jan R.

Doporučené příspěvky

Neví někdo, kdy (a zda vůbec) se v Karoqu objeví Tdi evo 147kw?? V tom švýcarském ceníku jsou stávající motory,ale oni nejsou členy EU ve které platí od 1.1. 2021 nové emisní normy které zvládá pouze "evo" vybavené "dvojitou močovinou". Faceliftovaná Ateca má v (prozatimní) nabídce pouze evo ve verzi 85kw a 110kw. Silnější verze chybí - že by později?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekny. Vidim tam Skoda Connect vcetne vzdaleneho pristupu nyni od Stylu vys standartne. ACC do 210 (do 160 uz neni), o tom uz jsem slysel, o tom ze by byl prediktivni (reagoval na znacky) tam nepisou. Moznost panoramaticke kamery za priplatek. Balicek Asistovana jizda 2.0, kde jsou ruzne asistenty a virt.kokpit. A nevzpominam si ani ze by predtim bylo mozne za 1000kc si priplatit usb-c do vnitrniho zpetneho zrcatka, ale mozna jsem to driv prehlidl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte. Můžu se zeptat kde jste vzali ceníky karoq MR2021? Byl jsem teď na stránkách v konfigurátoru a tam je jen stávající model. A navíc mě štve, že jsem se ptal prodejce jestli budou nějaké novinky atd. A říkal že ne. Tak jsem koupil současnou verzi karoq. Kdybych to věděl tak ten rok počkám 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 7. 2020 na 16:29, Dixik2 napsal:

Facelift by měl být koncem roku 2021.

 

 

Předpokládám, že facelift Karoqa bude spojen s MR 2022 takže do výroby se dostane (tak jak je u Škodovky zvykem) někdy v 28 kal. týdnu roku 2021.  Právě Karoqa si chci koupit a protože to bude (dá li Bůh) moje poslední auto (nechci nic co bude povinně vybaveno věcmi jež nařizuje EU od roku 2022) tak jsem jsem do něj chtěl silný a úsporný motor v podobě EA 288 Evo 147kw. Jenže tento motor se v MR2021 pod kapotu Karoqu nepodívá....  Možná se tak stane až při tom faceliftu ,ale opravdu nevím jestli ještě čekat,protože se "děsím" :-) ,že Oliver Stefani s Karoqem skutečně provede něco takového - https://www.youtube.com/watch?v=9wi2dIZmAw4  

 

Tak teď nevím,jestli nebrat raději "vrabce v hrsti" (současný Karoq s 2.0 Tsi) než čekat na "holuba na střeše" :-)  (faceliftovaný Karoq jež bude dost možná zpotvořený ...) který už Evo 147kw bude (pravděpodobně) nabízet.  Navíc má od podzimu vystřídat motor 2.0 Tsi 140kw verze 2.0 Tsi Evo 140Kw - netuší někdo co to přinese za změny??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tento týden jsem si objednal černý  Karoq 1.6 TDI Aktive asi poslední možnost. Dodání říjen 2021.  Jenom jsem se chtěl na kola dostanu 16 letní plecháče. Neví tu někdo jaké budou napsané alternativy ve velkém techničáku. Přemýšlím  o letních 18.... Kdyby měl někdo Aktiv podívejte se do TP jaké máte dovolený. Prodejce to neví. Předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to bude všechno o emisích. Objednat v Aktivu jsou jenom plecháče 16, ale přitom ve Sportline jdou až 19 a motor a převodovka jsou  stejný. Prodejce říkal, že by to moc neřešil... na technickou bych dal zimní 16 a potom 18. Při běžné kontrole to těžko zjistí. Havarijní pojistku nemám, ale nevím jak by to bylo u povinného ručení. Jestli je rozdíl u nedání přednosti jízdy nebo když dostanu smyk popř. něco nedobrzdím. Jakou máte zkušenost . Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...