Přejít na obsah

Update řídících jednotek


InteligentniLev

Doporučené příspěvky

Toto téma jsem zde nenašel, tak ho zakládám. Jestli jsem přehlédl, tak se omlouvám. 

Umí někdo z našich mágů aktualizovat řídící jednotky?  Nebo zkontrolovat jestli není nějaký update? Mám S3 2016 a co jsem koukal tak většina jednotek je rv 2015. Do Škodovky se mi nechce, ty si za to řeknou neskutečnou pálku, tak to zkouším zde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je k dispozici nový firmware, můžeš zjistit například na https://vag-flashinfo.de. Případně lze po registraci zdarma stáhnout balík všech firmware ze škodováckého Erwina https://erwin.skoda-auto.cz. Update lze provést například pomocí VCP https://vcpsystem.com. Na update bych si ale bez opravdu hlubokých znalostí troufnul maximálně u rádia starší generace (pro OII, SII, ...).

 

Mimochodem si dovedu představit, proč updatovat. Například asistent držení v pruhu, adaptivní tempomat a asistent předcházení srážce (nevzpomínám si, jak se jmenuje) se mezi některými verzemi znatelně lepšil. Zkuste si přečíst, jak jsou příchodu SIII někteří uživatelé zděšeni neočekávaným automatickým brzděním. S novějšími verzemi FW asistentů jsem už nic takového neslyšel. Infotainmenty se koušou, očekávám, že v novějších verzích jsou opravy. Digitální přístrojový štít zapomíná některá zobrazení. Určitě i chyb, které Škoda servis prohlásí za vlastnost, bude spousta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...