Přejít na obsah

Samovolné spuštění oken


velkytom

Doporučené příspěvky

Tak můj klokan je asi nějaký zakletý, resp. si žije svým životem ... včera jsem najezdil pár set km v dešti, po příjezdu domů jsem embéčko zaparkoval do garáže, zamkl přes kessy a zavřel garáž. Dnes ránu přijdu do garáže, odemknu kessy, sednu do embéčka, nastartuju a slyším nezvykle hlučný motor ... a najednou koukám, že všechna čtyři okna jsou stažené. Nepředpokládám, že by si embéčko v garáži okna samo stáhlo ... bo třeba chtělo vyvětrat vlhko v interiéru ... Tak uvidíme odpoledne, až přijdu k autu, zda budou okna opět stažená, když jsem odcházel, tak jsem desetkrát zkontrolovat, že je auto zamčené, i okna jsou nahoře.

 

Napadá mě jedině, že nějaká kuna mohla nažužlat elektroinstalaci a včerejší déšť dílo dokonal, nicméně embéčko, ani při připojení přes ŠC nehlásí žádnou závadu a vše se zdá být funkční ...

 

Tak uvidíme, už jsem embéčku dlouho neukazoval skálu, odkud poletí, bude-li páchat zlotřilosti ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi na FI mi okna blbla po bouřce, kdy poblíž auta uhodil blesk a pak sama sjela okýnka. Ale šlo o sporadickou zálěžitost, dalších 15 let to fungovalo ok.

 

Jinak u starších modelů (ještě SII) se okna v dešti, pokud bylo auto uzamčeno, sama uzavřela. Ale tato fce v nových autech již není :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...