Přejít na obsah

Carplay aktivace


Doporučené příspěvky

Ahoj, jako spousta jinych jsem narazil na vicemene neexistujici popis digitalnich produktu na ofic strankach Skody, jen se to tam topi v marketingovych krasozvastech a clovek se nedozvi nic. Nasledne hledani infa me privedlo sem.

Chtel bych do Fabia III 2018 s Bolerem dostat CarPlay, vicemene pouze kvuli navigaci. Vyrozumel jsem, ze bezdratove pripojeni mozne neni, ale po kabelu ano a musim si na to nechat nekde aktivovat balicek jmenem Smartlink+. Dohledal jsem to spravne? Kolik takova aktivace stoji, a je to vsude stejne? Nebo musim dokonce jit primo za Skoda auto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, potřebuješ SmartLink+, aktivace stojí kolem 5-6tis. Nicméně nelze to provést na všech autech, musíš mít v menu na Boleru položku SmartLink a po kliknutí na ikonu se zobrazí dialog, že si máš systém nechat aktivovat. Pokud toto v menu nemáš, nelze na dané jednitce SmartLink aktivovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, mrknu po polozce v menu, diky. Myslel jsem, ze je to jen otazka data vyroby.

5-6k? To je docela raketa za takovou polozku, zvlast, kdyz se na spolehlivost snasi stiznosti. Ceny se tedy vyrazne nelisi? Musim jen do offic Skody, nebo to udela kazdy servis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...