Přejít na obsah

Karoq FL


Jan R.

Doporučené příspěvky

Ono opravdu ty světla jsou dost neesteticke až skoro nedodělané, tohle už by se stávat němělo.,, stačil by jeden trojuhelnik doplnit. Na SUV materskeho VW se to nestavá (T- rock,T cross, Taigo, nebo vetsi  Tiguan pripadne ID x),.  Ty světla hlavně vzadu, byly duvod proc jsem o nem neuvazoval. Ale design je individualni zalezitost a každy mame jine preference, ale zde to popularite Karoqu spise skodi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neočekával bych žádné zázraky, je zjevné, že FL Kodiaq a očekávaný FL Karoqu budou poslední mohykáni staré dobré ropné doby, tedy FL žádné velké akce, jen drobná kosmetika, aby po konci životního cyklu kolem roku 2025 mohlo být nahrazeno plně elektrickými embéčky, tedy s hybridy ani plug in hybridy se zde nepočítá ... jinak řečeno, ve světle elektrické superbudoucnosti embasofirma Kodiaq a Karoq v té podobě, ve které je známe, odepsala. Pokud FL nezmrví bezdotykovými udělátky a vyšší verzí ještě víc nefunčního Škoda connect, bude to poslední pořádné klasické ropácké embasoauto ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...