Přejít na obsah

Karoq FL


Jan R.

Doporučené příspěvky

Škoda těch neviditelných změn v interiéru, třeba Kodiaq FL prošívaná palubka, výplně dveří, jiné dekorační listy apod. Zde na první pohled nic nevidím (krom možnosti jiné barvy dveřního opěradla).

 

Exteriér, to už je jiná. Karoq se mi hodně líbil před FL, a teď je za mě ještě hezčí. Nemít objednaný RSo, byl by Karoq jasná volba. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne,trend.kam oko prvotne nevidi,tam farba uz nechodi....ja som si to vsimol na prednej kapote zvnutra uz u Superba z roku 2015,som si myslel,ze asi bola menena,ale potvrdila mi to aj terajsia 2019tka.ktora je zvonku magnetic hneda,ale zvnutra je matna cierne....

Co sa FL tyka,za mna velmi vydareny,aj ked ozaj skoda toho nezmeneneho interieru,ale za mna katastrofa poutove kolesa....aj v 19tke s tymi aero krytmi vypadaju ako z disky z aliexpresu....ale to uz je asi tiez trend napriec modelmi a problem vobec nejake pekne kolesa k auto vybrat/nakonfigurovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Octavii4 lakují přeci neušetří pár gramů barvy …

 

06B10F1C-1728-46CC-9F83-8A2B9DE0EB25.jpeg

 

Ten Sportline má aspoň matný lak

1134901642_Snimekobrazovky2021-12-01v8_40_32.thumb.png.c767fc3ed997013494c7603ce21e77f3.png

 

Tak Style bez chromů kolem oken, navigace, základní LED

Ke Stylu 18" + 15, 19" + 25tis, 17" k základu za 12tis.

Nezávislé topení 32900, tažné 24900, záruka 5 let 13000, panorama 30, kola 19" ke Sportline 15tis.

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jen kosmetické úpravy ... ale FL vypadá líp než původní, nyní je takový hravější a dravější, ten původní je prostě vzhledově nuda a šeď, ta zadní světla bylo jak drát do oka ... teď to bude pro oko lahoda. Ani ty ceny nejsou vysloveně trága, jen je nutné počítat, že asi slevy nebudou to co bývaly, bo salůny zejí prázdnotou a jíst a svítit se musí. Skalní příznivci značky zakoupí bez ohledu na cenu, pro pragmatiky už to bude boj, protože v téhle cenové kategorii je z čeho vybírat. Jen je škoda, že embasofirma u současného Karoqa a Kodiaqa rezignovala na hybridní, nebo plug-in hybridní pohon ... člověk, který je odpůrce čistě elektromobility, ale nějakou kombinaci ropáku a elektriky snese, a nechce octu nebo superba, musí hledat jinde ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Rapid1.0 napsal:

Titulek jako z bulváru, ale ta výbava tam za ty peníze prostě je. Vzhledem k tomu, že se Activka skoro neprodávala, prodávat se to určitě bude opět dobře. 

 

Výbava tam možná je, ale je to další a další ořezávání nabídky. Že se Active neprodávala v masivním měřítku není s ohledem na skladbu nabídky nic divného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až bude kompletní ceník bude možné přesnější porovnání cen předface a face verze.

Zatím je těžké říci o kolik je cena navýšena, pokud odhlédneme od výbavy a vezmeme v potaz jen výbavový stupeň tak základ teď tvoří 1,0 Tsi / 80 kW Ambition  s navýšením základní ceny o + 25 000,- Kč.  Style se stejným motorem se zdánlivě zdá o něco levnější, ale není známo jaký je skutečný položkový rozdíl mezi výbavou. Tipuji, že bude o něco chudší než byla doposud, s tím že nový stupeň Style Exclusive jí naopak má více - jenže ten bude pouze se silnějším motorem .

Nejlevnější Sportline byl s motorem 1,5 Tsi od 693 900,- a tentýž motor s DSG od 743 900,-  Facelift začíná na 763 000,- Kč . Domnívám se podle uvedené ceny, že jde o stejný motor (tj. 1,5 Tsi). Opět neřeším položky výbavy tohoto stupně.

Vzhledem k tomu, že nabídka vrcholné (benzínové) verze 4x4 byla již více než před rokem omezena o 2,0 Tsi / 140 kW bude asi nejcitelnější nárůst ceny právě u ní, neboť mezitím došlo k postupnému zvyšování cen u prodáváných variant ( a to ještě ne úplně, protože narozdíl od zdražení ostatních modelů během léta se již zvýšení cen Karoqu jakožto doprodejového modelu tuším nedotklo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...