Přejít na obsah

Kamiq pojištění


mastibruch

Doporučené příspěvky

Ahojte všichni majitele Škody Kamiq, chtěl bych založit toto téma abychom mohli (i pro budoucí majitele) porovnat kolik platíte za pojištění svého Kamiqa.

 

Bylo by fajn, kdyby každý z vás uvedl.

 

Název pojišťovny:

Limit plnění v mil:

Pojištění skel: ANO/NE

GAP: ANO/NE

POV bonus v %:

HAV bonus v %:

Cena:

 

Třeba to někomu pomůže dosahnout i na lepší nabidku.

[emoji6]

 

Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahojte, Mastibruch sa asi spytoval predovsetkym na havarijné poistenie. Je pravda, ze i v u nas  pzp  byvaju  rozne pripoistenia alebo verejne prisluby , napr. Kooperativa. Kriteria na ktore sa spytuje ,okrem poistného , nie su moc vypovedné, ale v spojitosti na kuny a iné zracie zvieratka pozrite ci mate kryte toto riziko. Mne sa davno tiez vrhli na Passata a  pozrali kable . Aj teraz mi kamosi pravidelne hlasia taketo veci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Jsem teď přepojišťoval, jelikož ČPP zdražila už přes 10tis.Kč. Přešel jsem  k Allianz, kde jsem byl asi v dobrou dobu na správném místě a za komplet platím 6650 Kč ročně se vším včetně pojištění sedaček, bez GAP. Je to tedy omezené na 7500km, ale jezdí s tím manželka a to jí stačí. Popř. se do 10 000 km doplácí asi 400 Kč. Mě to vyhovuje, tak jsem do toho šel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

som sa prekvapil, prečo iba asi naše spoločné auto . I keď som tu už raz prispieval, napíšem, ako som si ošetril svoje auto, samozrejme hovorím o poistení na Slovensku.

pzp - Kooperativa s plnením 5.240.000,00€ život a zdravie  / 1.050.000,00€ majetok. Zadarmo sú asistenčné služby + verejné prísľuby.Stačí pozrieť na stránku KOOP. Ročné poistné 135,60 €

HP - Kooperativa po 50% bonuse , dnes po 60 bez škodových mesiacoch je to 364,04 € ročne. Všetky riziká vrátane čelného skla. Tiež poškodenie káblov a elektroinštalácie kunami a podobne. Územná platnosť Európa. Spoluúčasť 5% min. 150€ / zavinené udalosti /. Samozrejme + asistenčné služby zadarmo. PS auta bola 26.330€. Totálna škoda je pokiaľ sú náklady na opravu vyššie ako 100% všeobecnej ceny v čase poistnej udalosti.   

Neodpustím si pripomenúť, že aj na Slovensku sa strácajú poisťovne, alebo ich pobočky, takže pozor na super lacné podvody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Po 3 letech mi bude končit leasing. Hledám vhodnou pojišťovnu na povinné a havarijní pojištění. Zatím mám nabídky od Allianz na variantu Max za 7350 Kč a od pojišťovny Pillow za 6525 Kč. Podmínky jsou mírně lepší u Pillow jen pro servis to není smluvní pojišťovna. Máte někdo zkušenost s tou novou Pillow?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...